MR2 2.0 GTi T-BAR

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez Wretched » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 00:40

No ja wiem ze sie da ;) Narazie to ogarniam garaz dla zdziry zanim snieg spadnie a na wiosne wymiana sprzegla ktore juz nie zyje, rozrzad i inne eksploatacyjne bzdury. Kiedy zaczynaja sie jakies pojezdzawki na kartodromie? Ew jakis spot co by na fajke przyjechac?
...jestem oazą spokoju pierdolonym,kurwa zajebiście wyluzowanym kwiatem na tafli jebanego jeziora...
Wretched
User

Postprzez weede » poniedziałek, 12 grudnia 2011, 09:43

Wretched napisał(a):Kiedy zaczynaja sie jakies pojezdzawki na kartodromie? Ew jakis spot co by na fajke przyjechac?

pewnie dopiero wiosną...
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez kubas » wtorek, 13 grudnia 2011, 15:01

do 30 kwietnia ma być gotowy nowy tor :)
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez piwo » wtorek, 13 grudnia 2011, 16:13

masz odzielnie ustawienie wysokosci a odzielnie napiecia sprezyny oraz regulacje sily tlumienia amortyzatorow?jesli tak to wyskosc ustaw jak se chcesz.tylnia sprezyne zrob lekko napieta przednia srednio.amortyzatory dajesz przod srednio twardo a tyl miekko i powinno sie jezdzic szybko i przyjemnie.
piwo
Super user

Postprzez Wretched » wtorek, 13 grudnia 2011, 19:13

Tak regulacja jest wszystkiego, ale chcialbym tak na chlopski rozum zeby mi ktos wytlumaczyl jak co wplywa na jazde zeby mozna pokombinowac z ustawieniami.

A i tyl chyba powinien byc twardszy niz przod bo silnik jest z tylu ;)
...jestem oazą spokoju pierdolonym,kurwa zajebiście wyluzowanym kwiatem na tafli jebanego jeziora...
Wretched
User

Postprzez Dziadek » wtorek, 10 stycznia 2012, 20:55

Fajne auto na ćwiarę w wersji turbo, startuje jak 4wd prawie, 13 lat temu ujeżdzałem przez miesiąc takowe i do dziś mam ogromną słabość :) Śliczne jest.
Co do setupu to poszukaj gotowców na zachodzie, ale jaj tym nie urwiesz na torze, większość ogarniętych fwd to sklepie, corrado robiło znacznie lepsze czasy niż mrka turbo(rev 1).
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Wretched » środa, 11 stycznia 2012, 17:49

Nie chce nic klepac tylko sie sprawdzic jak to smiga po zakretach ;) liczy sie fun.

A co do setupu zawieszenia to jak powinno byc poprawnie w koncu ? Tyl na bardziej miekko niz przod czy na odwrot? W chwili obecnej mam tyl na twardziej bo niby silnik z tylu ale nie wiem w sumie czy to nie strzal we wlasne kolano.

Btw, jaki nowy tor od 30 kwietnia?
Wretched
User

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia strona

Powrót do Nasze auta