Astra - Ciapka'

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez Jarek104 » wtorek, 31 maja 2011, 11:56

Dobekbdg napisał(a):to wiedz ze lyknalem ta ironie na powaznie

powiedz, ze żartujesz..
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez STELMI » wtorek, 31 maja 2011, 11:57

Jarek104 napisał(a):
Dobekbdg napisał(a):to wiedz ze lyknalem ta ironie na powaznie

powiedz, ze żartujesz..

jak młody Pelikan :lol:
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Dobekbdg » wtorek, 31 maja 2011, 12:05

nie zartuje, lyknalem wypowiedz Stelmiego na powazanie, dlatego pociagnalem temat bo wiem ze to nie jest mozliwe, a po prostu nie znam jeszcze was i nie wiem kiedy ktos pisze ironie, kiedy zart, a kiedy serio

a rowniez o sprostowanie frazy Forodna ze astra 2 nie ma gaznika

dokladnie o to

Dobekbdg, astra g ma juz Si tak zwane czyli wielopunktowy wtrysk a nie spluczke...
Moze cos w nazwie powalilem ale roznica jest znaczna miedzy tym co masz Ty a Ciapek...

koncze OT i spam, spadam na laborki :P
Dobekbdg
User

Postprzez FordOn » wtorek, 31 maja 2011, 12:15

Chodzilo mi glownie o wersje 1.6 8V na wielopunkcie montowana w astrach F i w 3/4 przypadkow bylo to Si... Stelmi dobrze dodal ze to 100KM wiecej sie w te motorki nie wtajemniczalem... Tak samo Astra G miala takowy motor na wielopunkcie ale nie wiem ile KM posiadala...
Ciapek natomiast ma spluczke czyli monowtrysk...
FordOn
Forum Killer

Postprzez STELMI » wtorek, 31 maja 2011, 12:35

FordOn napisał(a):Chodzilo mi glownie o wersje 1.6 8V na wielopunkcie montowana w astrach F i w 3/4 przypadkow bylo to Si... Stelmi dobrze dodal ze to 100KM wiecej sie w te motorki nie wtajemniczalem... Tak samo Astra G miala takowy motor na wielopunkcie ale nie wiem ile KM posiadala...

nie 3/4 tylko wszystkie 1.6 8V z wielopunktem to były Si, inne 1.6 z wieopunktem były już 16-zaworowe.
z ciekawostek - nie było ich nigdy na UK, były najekonomiczniejszymi silnikami benzynowymi Opla i moment obrotowy był równo rozłożony przez cały zakres obrotów (od dołu dzięki 8 zaworom, a od góry dzięki pełnemu wtryskowi)
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia strona

Powrót do Nasze auta