['97 A3 8L ] 1,9TDIultra klekot

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez dave » piątek, 8 sierpnia 2008, 10:05

eject, musisz przerobic sterowanie t. dla wprawnego tunera nie jest to problemem. osobiscie nie wiem jak to sie robi bo tez nie musialem nigdy robic takich rzeczy. jesli chodzi natomiast o wtryski to na twoim miejscu wsadzilbym koncowki 0.216 i spokojnie na te 160 koni stykna. jesli chcesz isc dalej zapodaj od razu 0.230. fmic jak ci sie nie spieszy to niedlugo ja bede sprzedawal z leona arl. potencjal spokojnie na 230 koni.
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez eject » piątek, 8 sierpnia 2008, 13:47

pomysle nad tym fmiciem od ciebie :)
ktos sie orientuje ile mniejwiecej taki zabieg kosztuje wymiany turbo razem z tym obwodem sterujacym??
skad mozna dorwac te wtryski?? bo na allegro jest tego sporo ale nie wiem ktore ;/
w superchipie w bydgoszczy dadza sobie rade z tym??
bo z tego co kojarze to sprzeglo w agr wytrzymuje spoko do 400Nm prawda??
eject

Postprzez dave » piątek, 8 sierpnia 2008, 15:27

sprzeglo w agr jest mocne ale nie pancerne.. mysle ze okolo 370-400 nm zniesie. nie wiem kto sprzedaje na allegro ale napewno znajdziesz takie koncowki w dynosoft-katowice u aligatora.
eject napisał(a):w superchipie w bydgoszczy dadza sobie rade z tym??
tego nie wiem, zadzwon napewno sie dowiesz czy ci softa wystroi. osobiscie mam zaufanie tylko do niektorych firm w polsce ale to jednak kawal drogi stad...
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia strona

Powrót do Nasze auta