['99 Opel Tigra A ] - pudło.

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez kamil_kicio » środa, 2 stycznia 2008, 10:49

Nawet ładna ta tigra, kilka razy już ją widziałem na mieście.
ale podlączam się do panów powyżej zrób coś żeby koła tak nie wystawały ;)
Bo troszke dziwnie to wygląda a i z policja wiecej kłopotów ;)
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez CHRZANEK » sobota, 5 stycznia 2008, 03:28

Ładny opelek.
Jak w tytule "german" - w zasadzie wszystko gra.
Koła jak dla mnie OK, a to że wystają... no co zrobić :D :D :D

Jak sie prowadzi ?? - dołączam się do pytania.
CHRZANEK

Postprzez trance » niedziela, 6 stycznia 2008, 01:41

ale zobaczcie że jakby poszerzyć tylne nadkola to dupa bedzie tak rozlazła ze już nic jej nie pomoże :/ bo tigry juz i tak mają taką dziwna dupę jak kaczy kuper, co jest jeszcze do przymknięcia ale jakby poszerzyć to wg mnie będzie lepiej tylko z tego względu bo koła nie będą wystawać ale wyglądać będzie ohydnie...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez wadel » niedziela, 6 stycznia 2008, 09:26

trance napisał(a):ale zobaczcie że jakby poszerzyć tylne nadkola to dupa bedzie tak rozlazła ze już nic jej nie pomoże :/ bo tigry juz i tak mają taką dziwna dupę jak kaczy kuper, co jest jeszcze do przymknięcia ale jakby poszerzyć to wg mnie będzie lepiej tylko z tego względu bo koła nie będą wystawać ale wyglądać będzie ohydnie...

Ot co brawo :) Jak by nie miało wystawać to koła by były 8J ( tak jak ma sie drugi zestaw ) i wszystko :mrgreen: Poszerzona tigra wygląda jak garbus :roll: Tak czy siak "mało męnsko".
Auto trafia albo do mojej "lali" albo na allegro w polowie stycznia . Rozparze sie za czyms konkretniejszym.

A co do jazdy sam odpowiedz mi na pytanie . Jak może sie jezdzić czymś co ma 940kg wagi kola 9J profil tez raczej należy do niskich prawie przy "narożnikach" i z w miarę twardym i obniżonym (-40/-60) zawieszeniem na koniec dodam ze to jest prawie tak samo długie jak szerokie a do wysokich raczej sie nie zalicza ?
200KM 280Nm

Cyt. "Najlepiej kup sobie Impreze gotową w salonie
jak reszta japiszonów i koszulke z krokodylem ... "
wadel
Forum Clubber

Auto: A4B7

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia strona

Powrót do Nasze auta