przez ravestation » czwartek, 20 grudnia 2007, 12:11
fajnie wyglądają... do srebrnego jak znalazł...
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
Felgi motegi sa fajne no ale do najtanszych nie naleza , sam mam oko na jeden typ do ITRa by zalozyc gdy przychdzi czas lansu , fajnie beda pasowac do srebrnego jak to ktos wczesniej powiedzial
PS a tak wogole panie moderator to dostosuj sie do regulaminu i zmien wielkosc fotek
... GaRaż Racing ... >> Serwis i naprawa pojazdów <<
heh się o opony matwicie... ja jeszcze felg nie mam bo znajomy co mi maluje się rozchorował i do świąt nie da rady ich skończyć a gdzie tu jeszcze opony nowe kupić
dzieki wszystkim. kola na fotach nie sa takie super ale w realu sa kozakSTELMI, zeby je zalozyc to przede mna jeszcze dluga droga. one niestety w rozstawie 5/100 wystepuja tylko z et 42 a ja powinienem miec 35 dlatego musze dac dystans a co za tym idzie dluzsze sruby. juz mam wiekszosc rzeczy dogadanych ale potrzeba na to troche czasu. opony tez mam dogadane wstepnie ale dopiero marzec/kwiecien bo wtedy moge liczyc na rabaty
zeby nie zaczynac od "dupy strony" tak jak bylo to w przypadku jajecznicy zaczalem od elementow ktore maja przeniesc nm i km na kola... a wiec...
sachs race z tarcza organiczna, ma przeniesc 'swobodnie' 460 nm
przez Kamil Wolski » czwartek, 24 stycznia 2008, 22:19
Nie no pozazdrościć. Piękne auto jeśli chodzi o stylistykę, żwawo śmiga, a jeszcze je polepszasz, czterołap... Ale do tego spalanie jak pewnie zwykłe benzynowe 1.6 czy 1.8
Z tego co wiem to sprzeglo i tak bylo by w nie dlugim czasie do wymiany wiec zaopatrzenie sie w nowe i bardziej wytrzymale jest jak najbardziej na miejscu Czekam na dalsza relacje czy bedzie jakis wirus wprowadzany czy tez nie...