przez sebek » poniedziałek, 28 stycznia 2008, 16:29
Co do szpery to jest to kwestja tylko i wylącznie pieniędzy gdyby bylo za co to bym kupil.Moze kiedyś kupie ale narazie o tym niemysle bo fundusze niepozwalają a koszt to minimum 2tys. Komputer to ecumaster i niewiem czy ogarnia to procedure... Pozdr
Lambo juz niema bo tez niemoglem na nie patrzec... a jeszcze gorzej w codziennym urzytkowaniu. Co do foteli to pasują mi bo jak dla mnie są wygodne. Moze dlatego ze w innych nie siedzialem
Z fotelami chodzi mi o to ze sa pochylone do tylu. Mi by to osobiscie przeszkadzalo bo ja lubie byc wyprostowany za kierownica No i sa rurowe takze wypas to nie jest.
No co do pozycji za kierą to jak wiadomo kazdy inaczej jezdzi ale niesą mocno pochylone na fotce moze tak wygląda. Niesą rurowe tylko z tworzywa.
PS: doszlo pare klamotów wreszcie i moge zacząc to z czym czekalem wiec przekladka silnika oraz troche innych pierdolek. Bede informowal o postepach i robil fotexy. (najpierw musze sie nauczyc je wklejac ) Pozdr
www.imageshack.us, tam wskazujesz sciezke z dysku gdzie jest foto, potem wybierasz hotlink for forums nr1 i wklejasz ten link tutaj, beda miniaturki które po kliknieciu się powiększą..
dobrze że już nie ma lambo, bo jakoś tam mi lansem spod remizy zalatują..
na co robisz swapa?
sebek: fajnie że już bez "lambo" Przekładka silnika ? Czy idziesz w ślady Mielcarka i chcesz upchnąć MV6 ?? ?? ??
To co masz w tej chwili to full wypas, więc jestem bardzo ciekawy