Hyundai Coupe 2.0L 16V

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez FordOn » sobota, 29 grudnia 2007, 00:14

Auto jak to japiniec... co do poszezanych blotnikow to wg. mnie to byl raczej klepane niz pozezane bo takowy model Coupe robilem i sporo czasu pod takim spedzilem...
"Fruwak" al'a F&F nie zabardzo tu pasuje, tak samo jak i styl na ktory je robisz bo G style i Japan nie zabardzo do siebie :roll: pasuja...
FordOn
Forum Killer

Postprzez trance » sobota, 29 grudnia 2007, 00:41

co mi nie pasuje to... :mrgreen: musi iść duuzo niżej, wtedy będzie ok

FordOn G style pasuje do niektórych japońców, niestety nie do tego hyundaia...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez CHRZANEK » sobota, 29 grudnia 2007, 02:01

Autko oryginalne.
Mnie te bzdury z tyłu zupełnie nie przeszkadzają jeżeli auto od tego lepiej sie prowadzi (w cossworcie jakoś spoiler nikomu nie przeszkadza - ;) ;) ;) ) - choć obawiam sie że to ani nie te prędkości, ani nie ta technologia.

A jedzie troszke te 2,0, no bo autko wygląda bojowo - a jak jeździ ?? ?? ??
CHRZANEK

Postprzez FordOn » sobota, 29 grudnia 2007, 02:28

CHRZANEK napisał(a):Autko oryginalne.
Mnie te bzdury z tyłu zupełnie nie przeszkadzają jeżeli auto od tego lepiej sie prowadzi (w cossworcie jakoś spoiler nikomu nie przeszkadza - ;) ;) ;) ) - choć obawiam sie że to ani nie te prędkości, ani nie ta technologia.

A jedzie troszke te 2,0, no bo autko wygląda bojowo - a jak jeździ ?? ?? ??

Male OT ale jesli Piszesz o Corworth RS Essim to wiedz ze zabroniono produkcji tego wielkiego fruwaka, po tym jak przy potraceniu obcinal glowe lub inna czsc ciala i zostal on zmieniony na zupenie inny spoiler...Do tego Cossi nie ma sie czego wstydzic przy zabawkach Mitsu wiec nie wiem do czego nawiazujesz...Bo nie da sie ukryc ze Hyundai otrzymuje silniki jak i podzespoly od Mitsu (mowa o latach porodkucji tego auta i cosiego)
Dla mnie przerost formy nad trescia, niz zabawa w JDM insider-a :roll:
FordOn
Forum Killer

Postprzez ravestation » sobota, 29 grudnia 2007, 10:12

Model Coupe zawsze mi się podobał... co tu napisać - kolorek git, felga - osobiście dał bym węższą, lotka z tyłu to moim zdaniem kwestia gustu, bo jakby nie patrzyć, to są autka, w których to pasuje, ale fakt faktem tutaj troszkę niższy by się przydał, ale skoro napisałeś, że nad tym pracujesz, to spoko...

PS. ja bym jeszcze przyciemnij boczne z przodu, bo tak jakoś średnio to wygląda teraz...
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez trance » sobota, 29 grudnia 2007, 11:48

CHRZANEK napisał(a):(w cossworcie jakoś spoiler nikomu nie przeszkadza - ;) ;) ;) )

cossiego Ty zostaw w spokoju :P tak gwoli ścisłości i małego ot dodam,ze wiele aut ma spojlery które raczej nie dają czegos już wielkiego...np. subaru impreza :D ale co Ty porównujesz cossiego legende (obojętnie jakby wygladał) z hyundaiem copue z który ani legendą nie jest ani gorącym hot hatchem...do tego jeszcze z... :D

oczywiście bez urazy ani złośliwości dla auta kolegi, auto samo w sobie fajne i tez nieźle śmiga...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez ArekBinek » sobota, 29 grudnia 2007, 12:41

tu musze sie przyznac ze zawsze te hyundaie mi sie podobały a czym nowszy model tym ładniejszy :]
ogolnie bardzo pozytywne autko, a co do spoilera to tylko ciotkę mniejszy i bedzie git :]
ArekBinek

Postprzez MP » sobota, 29 grudnia 2007, 12:59

Co Wy pierdolicie, ze ciutke mniejszy. Ten spoiler w ogóle kłóci się z linią auta, do tego auta pasowałby w ogóle inny spoiler niż taki kanciaty alu. Obniżenie tego spoilera nic nie da.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez GaRaż » sobota, 29 grudnia 2007, 13:06

MP napisał(a):Co Wy pierdolicie, ze ciutke mniejszy. Ten spoiler w ogóle kłóci się z linią auta, do tego auta pasowałby w ogóle inny spoiler niż taki kanciaty alu. Obniżenie tego spoilera nic nie da.

podziele zdanie MP , wydaje mi sie ze lepiej mogl by wygladac zaokraglony spoilerek , no i kola tez ciut za duzo wystaja jak na moj gust ale to kwestia co komu sie podoba , a z spoilerkow to mysle ze z tego typu lepiej by sie prezentowal , no ale cena :mrgreen: ;) :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez kubas » sobota, 29 grudnia 2007, 13:22

Mi sie samochod w ogole nie podoba dla mnie ta stylistykka (seryjna) to kompletna porazka... Wazne ze dbasz o fure !! Powiedz jak to 2,0 jezdzi ? Jak z ukladem kierowniczym prezycyjny ? Zawieszenie ?

trance napisał(a):Ty porównujesz cossiego legende (obojętnie jakby wygladał) z hyundaiem copue z który ani legendą nie jest ani gorącym hot hatchem...do tego jeszcze z...
"velvet mieki jak aksamit"
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez white » sobota, 29 grudnia 2007, 14:06

Coupe ładne w słusznym kolorze :D i silnik napewno daje rade ale podziele zdanie kolegów, że albo skrócić troche ten spoiler albo dać inny...
no ale jeśli właścicielowi się podoba to nie mamy nic do gadania :)
white
Super user

Auto: Eclipse 2G V6 MIVEC

Postprzez SebaW » sobota, 29 grudnia 2007, 15:22

Wedel mnie jeździ sie git. Szczególnie teraz po założeniu ograniczników trzyma sie drogi jak gow... buta ;) (wjazd przy Auchan na Fordońską kierunek miasto 90 km/h przy wilgotnej nawierzchni i 4 stopniach ciepła).
Nie miałem jeszcze okazji pośmigać latem bo dopiero w listopadzie odebrałem auto od lakiernika.

Po 1
Spojler jest okrągły i wygląda dokładnie tak jak na fotach powyżej, nie jest prosty jak deska do prasowania !
Po 2
Nie jest z alu !
Po 3
Pasuje kształtem do dupy auta !
Po 4
Wiem ze jest za wysoki, ale nie było tego w planach i z tego właśnie powodu zostanie obniżony !
Po 5
Po polskich drogach nie da sie jeździć z zajebistymi spojlerami i na 18 ! Musiałem iść na kompromis, na początku mięłam w planach Veliside Body Kit + 18 Tenzo R ! Ale po jaka cholerę mi takie auto którym nigdzie nie zaparkuje, nie mówiąc o zjechaniu po kujawskiej ! Sorki ale 10 cm przy seryjnym zawieszeniu to ciut za mało, bo właśnie tyle by było przy tym Body (kumpel ma, wiec wiem). Wole mieć zdecydowanie sportowe zawieszenie, alu które jako tako znoszą polskie drogi, a nie auto na które mogę tylko popatrzeć.
Obrazek
SebaW
Rookie

Postprzez SebaW » sobota, 29 grudnia 2007, 15:30

PS
Układ kierowniczy: 1-10: 8
Silnik: niezawodny, jak dotąd 230 km/h
SebaW
Rookie

Postprzez MP » sobota, 29 grudnia 2007, 22:10

SebaW napisał(a):
Po 1

Po 2

Po 3

Po 4

Po 5

Jeden obrazek potrafi zastąpić 1000 słów ;)
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez wadel » wtorek, 1 stycznia 2008, 17:44

Kola jakos mi nie pasuja spojler porazka. W 100% popieram Fordona .
Bo albo german albo japan.
200KM 280Nm

Cyt. "Najlepiej kup sobie Impreze gotową w salonie
jak reszta japiszonów i koszulke z krokodylem ... "
wadel
Forum Clubber

Auto: A4B7

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia strona

Powrót do Nasze auta