ganialem sie z nim na treningu na bemowie...i zrobil 14,3 wowczas...i odjezdzalem mu po zmianach biegu...wiec jak zrobil 13,9 to spoko...to znaczy ze ja jeszcze lepszy czas musze zrobic...tylko trenowac trzeba..
przez dave » czwartek, 25 października 2007, 12:46
witam... niestety historia szybkiej jajecznicy sie skonczyla.. nie mialem zamiaru sprzedawac auta a dlubac je dalej jednak od dluzszego czasu (okolo roku) meczyl mnie pewien gosc od slowa do slowa, cena zostala ustalona, byla 'powiedzmy' zadowalajaca mnie i zdecydowalem sie sprzedac :whoeva: we wtorek jajko odjechalo, bede je pewnie widywalna ulicach bydg i mam nadzieje ze wlasciciel bedzie o nie dbal. auto odjechalo ale wspomnienia zostana, niezapmniane wrazenia z jazdy, na 2 zawodach auto sie pojawilo i w obydwu wygralo klase k: a tu kilka zdjec z ostatniego dnia kiedy jajecznica stala jeszcze u mnie :zniesmaczony:
pozdrawiam wszystkich
przez dave » czwartek, 25 października 2007, 13:03
miala byc Rka ale gosc sobie tnie w ch...ja. moze to nawet i lepiej poniewaz teraz jak widac po avatarem ujezdzam bmw 325i ktore przy normalnej jezdzie pali 10 litrow i to jest dla mnie prawdziwa maskra kupilbym Rke to chyba bym zbankrutowal wiec sklaniam sie ku tej samej budzie z tym samym silnikiem pd150, najlepiej czterolap, mam czas na poszukiwania poniewaz mam czym jezdzic, nigdzie mi sie nie spieszy, nowa buda nadal mnie nie przekonuje poza fr170 ktora jest jeszcze droga i malo uzywek, inne auta z vag-a w podobnej kasie mi sie nie podobaja, myslalem o s2000 ale kilku moim znajomym hondy sie sypia wiec odpuszczam tymbardziej ze czesci niewatpliwie sa drogie a tuning czegos takiego jest znacznie drozszy niz np tdi. napewno bedzie mooocno. tyle powiem.