OT Spot Hondy 24.11 + 25.11

wszystko co nie nadaje sie nigdzie indziej

Moderator: Fiveopac

Postprzez STELMI » poniedziałek, 27 listopada 2006, 10:40

jemu dajcie bana za nick
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 27 listopada 2006, 10:43

Nesta, co Ty chcesz osiągnąć? Chcesz powjeżdzać na policję, prosze bardzo, ale nie tutaj. Wiesz, problem polega na tym, że znając życie, jeśli tak będziesz dalej pisał, najnormalniej w świecie wywalą Cię z tego forum. Czy to tak trudno powstrzymać się od pisania takich głupot (bo przecież i tak Policja nie zostałaby rozjechana przez 30 aut, a nawet przez jedno Twoje, zapewne szkodaby Ci było naprawy)?

Forum dopiero rusza, i z tego co widze, admin i modowie chcą utrzymać na nim kulturę, a nie robić z tego miejsca w którym można sobie popisać jak to się Policji nie lubi, a najlepiej w podpisie wstawić HWDP i myśleć, że jest sie nie wiadomo kim...

Ps.
Gratulacje za pionierstwo ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez nesta » poniedziałek, 27 listopada 2006, 11:13

z jednego mojego postu zrobiła sie zadyma jakby niewiadomo o co chodziło-poprawiłem co trzeba i po sprawie.

to nie ja tu opowiadam rękoczynach

a ostrzezenie za co ? ze bym sie z Rulkiem na spocie nie spotkał? :lol:
------STILL RACING------
Honda Team Bydgoszcz
nesta
Rookie

Postprzez rulek » poniedziałek, 27 listopada 2006, 11:36

Człowieku Ty wogole nie rozumiesz w czym rzecz. Chodzi o Twój tok myślenia !!! Napisałeś totalne bzdury, w dodatku w języku co najwyżej na poziomie żula żebrającego pod supermarketem i myślisz że wykasowanie załatwia sprawe ??? Dałeś świadectwo o swojej osobie, kim naprawdę jesteś więc nie dziw się że wszyscy z Tobą po kolei pocisnęli. Chodzi o to, że komuś NORMALNEMU nie przyszłoby do głowy tak pisać. Więc albo jesteś niewyrośnietym szczeniakiem żądnym krwi albo masz nie pokolei w głowie. Piszę wprost bo inaczej to zupełnie chyba nic do Ciebie nie dotrze. Aha i jeszcze jedno. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, bo z tym też masz chyba kłopoty.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » poniedziałek, 27 listopada 2006, 11:37

Panowie zluzujcie wszyscy, każdy przedstawił swoją opinię, napisał co uważa, admin coś tam wyedytował i życie toczy się dalej, a nie spinacie się wszyscy jak dziewczynki.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez rulek » poniedziałek, 27 listopada 2006, 11:48

Ja sie bron boze nie napinam, tylko uwazam ze skoro juz to forum powstalo to nalezy pilnowac porzadku i tepic takie wywody w zarodku. Mysle ze wszystkim zalezy na tym zeby zachowana byla tu odpowiednia kultura i poziom wypowiedzi.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 27 listopada 2006, 12:00

Brychu napisał(a):Panowie zluzujcie wszyscy, każdy przedstawił swoją opinię, napisał co uważa, admin coś tam wyedytował i życie toczy się dalej, a nie spinacie się wszyscy jak dziewczynki.

Wyraziłem tylko swoją opinie na temat tego co się stało i nie mam zamiaru dalej tego ciągnąć, ani mieć wyrzutów do Nesta bo nie tędy droga. Popełnił chlopak błąd, zostało mu to wytłumaczone, i miejmy nadzieję, dostosuje się do panujących na forum norm.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez nesta » poniedziałek, 27 listopada 2006, 12:10

rulek napisał(a):Człowieku Ty wogole nie rozumiesz w czym rzecz. Chodzi o Twój tok myślenia !!! Napisałeś totalne bzdury, w dodatku w języku co najwyżej na poziomie żula żebrającego pod supermarketem i myślisz że wykasowanie załatwia sprawe ??? Dałeś świadectwo o swojej osobie, kim naprawdę jesteś więc nie dziw się że wszyscy z Tobą po kolei pocisnęli. Chodzi o to, że komuś NORMALNEMU nie przyszłoby do głowy tak pisać. Więc albo jesteś niewyrośnietym szczeniakiem żądnym krwi albo masz nie pokolei w głowie. Piszę wprost bo inaczej to zupełnie chyba nic do Ciebie nie dotrze. Aha i jeszcze jedno. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, bo z tym też masz chyba kłopoty.

kolego delikatnie mówiac przesadziłes, przestań w tym brnąć bo juz nie jest fajnie

a od żebraków to mi nawrzucasz jak sie spotkamy twarza w twarz[/scroll]
nesta
Rookie

Postprzez pitol » poniedziałek, 27 listopada 2006, 12:13

Dejta se siana ludzie. Myslalem, ze ja tu bede kłótliwy, ale Wy to jesteście MEGAprzekozaki :D Wrzućcie na luz i obgadajcie sprawe normalnie, jak ludzie. Przy okazji można sobie posta nabić :mrgreen:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 27 listopada 2006, 12:25

nesta napisał(a):olego delikatnie mówiac przesadziłes, przestań w tym brnąć bo juz nie jest fajnie

a od żebraków to mi nawrzucasz jak sie spotkamy twarza w twarz[/scroll]

Jedno ostrzezenie malo?
Edit:
dla uswiadomienia masz 3 w puli po czym masz zakaz pisania.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez rulek » poniedziałek, 27 listopada 2006, 12:37

Ja juz sie nie wypowiadam bo dyskusja z Nesta nie ma zadnego sensu. Zal mi Ciebie Nesta. Z mojej strony to by bylo na tyle.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Sokół. » poniedziałek, 27 listopada 2006, 13:17

Forum tak krotko istnieje a juz zaczynaja sie zgrzyty.Wyluzujcie Panowie, albo dajcie sobie po lisciu wychowawczym i zapomnijcie o sprawie.
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 27 listopada 2006, 13:36

Sokół., lepiej żeby teraz sie wszystko wyjaśniło i żeby ludzie zobaczyli jakie zachowanie na tym forum jest akceptowane a jakie tępione, niż żeby potem admin nie dawał sobie rady z uporządkowaniem wszystkich tego typu odzywek, itd.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez wrzasku » poniedziałek, 27 listopada 2006, 14:27

Prosze admina o przeniesienie całego off topicu do odpowiedniego działu... Tutaj miały byc informacje o spocie a nie dyskusje i grozby! Nesta poprawił swój komentaz tak wiec nie mam pojecia po co rulek w tym brniesz dalej i obrażasz neste piszesz o jego poziomie kultury a sam wypowiadasz sie w sposób przynajmniej hamski! :lol: Nic dobrego z tego nie wyszło ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okej ja już sie nie wypowiadam na twój temat rulek ostatnim postem udowodniłeś jaki jestes inteligentny :lol: nara

peace
Ostatnio edytowano poniedziałek, 27 listopada 2006, 14:36 przez wrzasku, łącznie edytowano 2 razy
wrzasku
Moderator HTB

Postprzez rulek » poniedziałek, 27 listopada 2006, 14:29

Heh, uwazaj zebym zaraz na Ciebie nie wsiadl :P Po co sie wtracasz jak nie masz nic madrego do napisania i ciagniesz off topic. Ja juz temat zakonczylem kilka postow wyzej ale widze ze jest wiecej tu takich mozgow jak Nasta. Aha, pokaz mi w ktorym miejscu go obrazilem ???
rulek
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kosz