Wypadek Ferrari w Warszawie

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Wypadek Ferrari w Warszawie

Postprzez Brychu » czwartek, 28 lutego 2008, 01:06

Około 22 czerwone Ferrari 360 uderzyło w podprę mostu, doszczętnie spłonęło zanim przyjechałą straż pożarna. Kierowcy udało się wyczołgać z samochodu, w tej chwili walczy o życie, pasażer spłonął. Krążą plotki, że to Zientarski. Info znajdziecie na sr.pl i na wszystkich większych portalach pokroju onet czy interia.

http://arbiter.pl/galeria/ferrari.crash

Obrazek
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kuba007 » czwartek, 28 lutego 2008, 01:27

ciekawe czy stary czy mlody Zientarski :?:
Kuba007
Super user

Postprzez Brychu » czwartek, 28 lutego 2008, 01:41

Młody, kupił to auto kilka dni temu. F360 na felgach od 430.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez weede » czwartek, 28 lutego 2008, 08:00

mi osobiscie takie wydarzenia bardzo daja do myslenia....
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez --orzech-- » czwartek, 28 lutego 2008, 08:19

nie no daje do myślenia... ale nic nie zmienia...
tylko teraz nie rozumiem jednego... zientarski wyszedl z auta czy splonął?!
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Koniu » czwartek, 28 lutego 2008, 08:29

O FUCK :!: Na portalach nie ma jeszcze żadnych informacji... Szkoda by mi było Ziętara :(
Koniu
Super user

Postprzez FELIPE » czwartek, 28 lutego 2008, 08:59

w komentach na arbiter pisza ze to bylo prawdopodobnie to auto:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3603932
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » czwartek, 28 lutego 2008, 09:12

.... no comment... ladnie musial zasuuuuuuuuwac ze tak sie stalo z autem... glupota ludzka nie zna granic
GaceK

Postprzez ravestation » czwartek, 28 lutego 2008, 09:29

o fuck :!: :!: :!: mam zero pytań...
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez kubas » czwartek, 28 lutego 2008, 09:36

gacek lepiej bys sie zamknal bo chyba ci mozg wyssalo juz kompletnie Omg szkoda gadac...

Według wstępnych ustaleń za skrzyżowaniem z Wałbrzyską, jadąc grubo ponad 100 km/godz., samochód podskoczył na muldzie i z ogromną prędkością uderzył w filar wiaduktu biegnącego z Ursynowa.

Dwa lata temu tam zginely 3 osoby. Przez ta sama mulde, zarzad drog obiecal ze ja zlikiwduje i jakos tego nie zrobil. Zientar w ciezkim stanie w szpitalu.... Oby mu sie udalo !!
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez MacMax » czwartek, 28 lutego 2008, 09:46

Agrh... :/ Oby mu sie udalo

kubas napisał(a):Przez ta sama mulde, zarzad drog obiecal ze ja zlikiwduje i jakos tego nie zrobil
:evil:
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez GaceK » czwartek, 28 lutego 2008, 10:14

kubas no mi wyssalo muzg ? ja nie zapierdalam 200 km/h albo i lepiej po miescie... jechalby 100 by sie nic nie stalo. zastanow sie o co sie dopieprzasz i naucz sie czytac ze zrozumieniem. napisalem bez komentarza czyli wspolczucia jakbys nie potrafil sie domyslec. a drugie to ze ladnie musial zasuuuwac bo przy 100km/h takie cos by nie mialo miejsce rozumiesz? i glupota ludzka nie zna granic bo nie zna, m.in oto przyklad jadac 200km/h albo i lepiej po takiej drodze. jeszcze gdyby sam jechal to jeszcze rozumiem ale zabil inna osobe i wiesz co teraz o nim mysle? nawet jak przezyje powinien odpowiedziec za zabicie...

ludzie zapominaja o tym ze polska to nie sa niemcy czy francja czy usa gdzie drogi sa dobre...

na tej drodze zawsze byly i zawsze beda muldy koleiny itd itd i to ze zarzad zrobi nowa droge to bedzie fajnie przez rok albo i nie i znowu bedzie to samo... powod polacy nie potrafia robic drog i szkoda im $. zamiast zaplacic 2x wiecej i miec porzadnie zrobione oni wydaja mniej a potem przez kolejne 10lat wydaja i tak znacznie wiecej niz mieliby zrobic to za pierwszym razem... chyba ze nie lataja dziur itd
GaceK

Postprzez Kuba007 » czwartek, 28 lutego 2008, 10:20

w tym samym miejscu ktos zginal w bmw m3. z tego co pamietam pokazywali nawet ten wypadek w tvn turbo.. fakt faktem, ze nie jechali za wolno.. podobno uratowaly go tylko niezapiete pasy..
Kuba007
Super user

Postprzez kubas » czwartek, 28 lutego 2008, 10:24

Tylko nie mam pojecia skad ty wiesz ze jechal 200 km/h ? Moze poczekalbys z wydawniem wyrokow co ? Jak samochod wpadl nawet przy 120 na ta trawe to wtedy juz nic nie wyhamowal i zatrzymal sie dopiero na slupie. Wsiadz sobie w samochod i uderz przy 120 w slup i ciekawe czy cos z niego zostaniej. Jakby jechal 200 to by byl zgon na miejscu raczej. Zreszta uwazasz ze tam sie da 200 jechac ? Umiem czytac ze zrozumieniem, bez komentarza oznacza ze nie komentujesz czegos a ostatnia czesc twojego postu brzmi "glupota ludzka nie zna granic" to jednak nie jest bez komentarza. Mulda byla tam od dwoch lat albo i dluzej. Wtedy zginely tam 3 osoby i byl duzy protest w warszawie na ten temat. Zarzad zobowiazal sie to naprawic i tego nie zrobil. Postawili tylko znak 50 km/h.... Ja sie nie czepiam tylko wolalbym zebys nie wydawal wyrokow nie znajac kompletnie okolicznosci zdarzenia.
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez ravestation » czwartek, 28 lutego 2008, 10:27

GaceK napisał(a):muzg ?

mózg :!: :!:

uważam, że facet miał wiele szczęścia, że przeżył... z tego co widać po aucie za wiele nie zostało... szkoda mi tego Ferrari...
Ostatnio edytowano czwartek, 28 lutego 2008, 10:36 przez ravestation, łącznie edytowano 1 raz
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Następna strona

Powrót do Ogólne