Rozpoczęcie WAKACJI - PAS STARTOWY

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez luke8 » wtorek, 3 lipca 2007, 13:38

GaceK napisał(a):A czym MAV jezdzi? Jak dobrze pamietam to sie bralem z CIVIC VTEC a nie z zadna bmka wiec...

Chyba MAV pomyliles mnie z kims innym...

Mav
Forum Clubber
kinder suprise

Auto: E30 B20M20, EG4 B16A2

Chyba mav cie nie pomylil z kims innym :lol: :lol:
luke8
Frequent User

Postprzez GaRaż » wtorek, 3 lipca 2007, 14:35

luke8 napisał(a):
GaceK napisał(a):A czym MAV jezdzi? Jak dobrze pamietam to sie bralem z CIVIC VTEC a nie z zadna bmka wiec...

Mav
Forum Clubber
kinder suprise

Auto: E30 B20M20, EG4 B16A2

Chyba mav cie nie pomylil z kims innym :lol: :lol:

ze tak nadmienie bylo to tez ciut "wykastrowane" pod wzgledem HP B16A2
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 16:05

Tez mi sie wydaje ze cos sie koledze pomylilo :)
GaceK

Postprzez GaRaż » wtorek, 3 lipca 2007, 16:08

GaceK napisał(a):Tez mi sie wydaje ze cos sie koledze pomylilo :)

nic sie nie pomylilo , tylko jego furka ma zbyt restrykcyjny wydech , poprostu dostales smar od niezbyt mocnego VTi :mrgreen:
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 16:10

Garaz Tobie tez sie cos pomylilo bo ja sie z zadnym MAV-em nie scigalem wiec moze zakonczymy ta rozmowe na ten temat ?

Moge sie scignac jak odbiore prawo jazdy i bede mial skonczona fure... Nie ma problemu ale nie pisz czegos ze dostalem smar od niego jak nigdy nie byl przede mna :P
GaceK

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 16:11

MAV zaczal gadac o wyscigach z lotniska a tam byla jakas niebieska A3, a nie moja:P Moja stala przy Hondzie Accord i Hondzie Prelude z EuroCarAudio :P

Albo moze scigal sie z kims na tym rozpoczeciu wakacji z jakas A3 i mysli ze to moja :) To musze Ci niestety powiedziec MAV ze nie ze mna sie scigales, ale jak chcesz to moge sie scignac zaraz po Dave w sierpniu :) Dla mnie to zaden problem i zobaczymy kto bedzie wdychal spaliny :P
GaceK

Postprzez dave » wtorek, 3 lipca 2007, 16:26

GaceK, moj leon od kad go mam to nigdy nie byl seria ale do tej pory nic sie nie zmienilo wiec czekam na info ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » wtorek, 3 lipca 2007, 16:41

GaceK napisał(a):Garaz Tobie tez sie cos pomylilo bo ja sie z zadnym MAV-em nie scigalem wiec moze zakonczymy ta rozmowe na ten temat ?

Moge sie scignac jak odbiore prawo jazdy i bede mial skonczona fure... Nie ma problemu ale nie pisz czegos ze dostalem smar od niego jak nigdy nie byl przede mna :P

oj scigales sie , mowiles jeszcze ze twoje audi to wersja MTM no to MAV powiedzial ze sie wezmie pomimo tego ze ma calkiem niesprawny wydech, wiec staneliscie na prostej. Chyba moze to potwierdzic wiecej osob bo kilka wtedy bylo na pasie i nie mowie tu o festiwalu.
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez luke8 » wtorek, 3 lipca 2007, 17:03

Tak tak ten civic vtec to byl mav
luke8
Frequent User

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 17:51

Ja nigdy nie mowilem ze mam MTM bo tego nie wiem sam poki nie sprawdze na hamowni! Co do tego MAVa to co mowicie ze ma BMW ? Scigalem sie z jakims CIVIC VTEC czy TURBO nie wiem nie pamietam dokaldnie mocniejszego od mojego i ponad pol tony lzejszego wiec chyba nie ma o czym dyskutowac ? Moj ma 150KM i wazy 1,5 t. CIVIC mial niby 170 czy nawet wiecej KM a wazy niecala 1 tone wiec z prawa fizyki widac juz tu kto ma przewage... Ale spoko jak audiczka bedzie naprawiona to moge sie scignac z samymi siedzeniami bez dodatkowe obciazenia moze to mi cos pomoze no i w dodatku nie na zimowych laczkach...
GaceK

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 17:53

Jak narazie to w sierpniu napewno napewno bede chcial sie zmierzyc Audi z Davem,Kozim i rewanz z Mavem... Jak dobrze pojdzie i bede jezdzil porshe carrera to Garaz Ciebie moge na deser zostawic :P
GaceK

Postprzez GaRaż » wtorek, 3 lipca 2007, 17:56

GaceK napisał(a):Jak narazie to w sierpniu napewno napewno bede chcial sie zmierzyc Audi z Davem,Kozim i rewanz z Mavem... Jak dobrze pojdzie i bede jezdzil porshe carrera to Garaz Ciebie moge na deser zostawic :P

Strasznie fajnie , ale zeby ci ten deser nie zaszkodzil a carrera bokiem nie wyszla :P ;) , bo widze ze Ciebie to normalnie rozpiera :P ;) :mrgreen:
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » wtorek, 3 lipca 2007, 18:04

Gacek tchniesz optymizmem, a3 nie wazy 1.5tony, civ nie ma na nawet 150KM i wazy ponad 1 tone, garaz jest deserem ktorego nigdy nie zjesz. Ot i tyle :lol:
Winning is winning.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 18:07

Ano rozpiera mnie bo ktos mowi ze sie z nim scigalem a ja nie kojarze tej osoby i nie wiem kto, co i gdzie. A chyba jak kazdy nie lubie przegrywac :P Co do tego wyscigu z MAVem to jesli on ma tego CIVICA szarego bodajrze jak dobrze pamietam to z nim sie bralem chodz od samego poczatku mowilem juz Kamilowi ze nie mam szans jak on ma tyle pod maska i wazy 1/3 mojego mniej... No ale robilem to czysto for fun :) Mozesz upieczetowac swoja wygrana albo tez nie scigajac sie jeszcze raz w sierpniu :) Wtedy autko bede mial funfernikel to mozemy sprawdzic kto tym razem bedzie szybszy :) A juz mowie ze napewno nie dam tak latwo sie przescignac :) Moze tym razem nie zjebie startu tak jak ostatnio :) Poza tym moj silniczek bedzie mial wymieniane rozne komponenty ktore sie "zuzyly" to moze zyskam cos na mocy :)

Z tego co sam wiem to obecnie ma 150 (+/- 5KM) wiec to nie jest duzo ale w sierpniu napewno bedzie na + wiec wzrok przed siebie i jedziem :P
GaceK

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 18:09

Dziadek A3 wazy 1350KG + moje dodatkowe wyposarzenie jakies 150-200KG to sobie policz ile mniej wiecej jest. Ten CIVIC niby byl z nowym jakims silnikiem i mial ponad 150KM z tego co mowili a i tak pol tony mniej wazy wiec nawet jesli mial 150KM to nowy silnik + 0.5t mniej robi swoje... No chyba ze w szkole nie miales fizyki to mozesz nie znac prostych obliczen :P

winning is winning nie ma problemu poczekamy do sierpnia i sie zdziwisz...

a co do garaza to nie wiem dokaldnie czy 300KM porshe polozy tego crx'a...
GaceK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne