Nawet paska rozrządu ani oleju nie wymieniłem, więc masz dość słabe tłumaczenia
A problemy z trakcją (Jarek może potwierdzić) to w 3 osoby w środku mam aż do 3 biegu
STELMI napisał(a):Winnig is a winning
Nawet paska rozrządu ani oleju nie wymieniłem, więc masz dość słabe tłumaczenia![]()
A problemy z trakcją (Jarek może potwierdzić) to w 3 osoby w środku mam aż do 3 biegu

STELMI napisał(a):A problemy z trakcją (Jarek może potwierdzić) to w 3 osoby w środku mam aż do 3 biegu
Davidof napisał(a):STELMI napisał(a):A problemy z trakcją (Jarek może potwierdzić) to w 3 osoby w środku mam aż do 3 biegu
wow no to naprawde dziwne...
u mnie fakt ze auto sporo cieższe i jest szpera ... ale problem z trakcja to jest tylko na jedynce... no chyba ze popada to juz sie "ciekawie" jezdzi
pozdrawiam i do zobaczenia na festiwalu
GaRaż napisał(a):Davidof napisał(a):STELMI napisał(a):A problemy z trakcją (Jarek może potwierdzić) to w 3 osoby w środku mam aż do 3 biegu
wow no to naprawde dziwne...
u mnie fakt ze auto sporo cieższe i jest szpera ... ale problem z trakcja to jest tylko na jedynce... no chyba ze popada to juz sie "ciekawie" jezdzi
pozdrawiam i do zobaczenia na festiwalu
racja , ja tam stelmi widzialem ze na 2 biegu juz normalnie jechales , nie dramatyzuj![]()