Car audio w bydzi

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez ando » środa, 19 września 2007, 11:04

taa... temat o gacku wyczerpany wiec raczej sie skupmy na car audio
ando

Postprzez Fiveopac » środa, 19 września 2007, 17:53

Każdy nastepny post odgrzewajacy brechę z Gacka zostanie nagrodzony warnem. Prosze powrocic do głownego nurtu tematu.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez GaceK » środa, 19 września 2007, 18:08

ZAPi napisał(a):powodzenia moze za rok bedziesz 4 pozdrawiam

no zobaczymy moze bede 4 a moze bede 2 a moze jeszcze inaczej. czas pokaze bo auto jest robione na nowo z nowymi komponentami. tak gadasz a jak bys nie robil czegos a ktos by ci powiedzial ze jest niby dobrze to czemu mialbys myslec ze tak nie jest? skoro to mowi ktos kto robil? a to ze sie okazuje ze to jest nie dobrze to nie jest moja wina. ja tego nie robilem tylko mowiono mi ze wszystko jest dobrze zalozone. okazalo sie inaczej. myslisz ze nie jest mi glupio ze mowiono ze jest tak a okazuje sie inaczej? zastanow sie z jakiego powodu na mnie najezdzasz i wtedy cos napisz.

sory za OT
GaceK

Postprzez qrax » środa, 19 września 2007, 18:22

i wrocilismy do punktu wyjscia, bo chwaliles euro a teraz jak rozumiem wyszlo na to ze cie zrobili w ch......a :)
qrax
Super user

Postprzez Fiveopac » środa, 19 września 2007, 18:52

GaceK, drugie ostrzezenie. Zarzadziłem spokój w temacie!!
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez GaceK » środa, 19 września 2007, 19:17

musialem cos wyjasnic !

co do car w bydzi to moge polecic ogolnie kijowska widzialem kolejne autko ich i musze powiedziec ze naprawde ladnie jest zrobione. nie wiem jak jest z okablowaniem ale wyglad jest piekny... mi sie podoba
GaceK

Postprzez ando » czwartek, 20 września 2007, 01:22

ta, seba z kijowskiej sie postaral i trzeba przyznac ze ladnie to wyszlo dla uscislenia jak ktos byl na sts to auta zrobione przez jego to znane juz bmw3 i 2 nowe dziela czyli fiat bravo i opel astra
ando

Postprzez korwin » piątek, 21 września 2007, 22:49

korwin

Postprzez WUYEX » wtorek, 25 września 2007, 21:10

hmmm ta Sebastian ma teraz całkiem ciekawe 2 nowe autka astra na moje duzo lepiej od fiacika po prostu ko i to juz za sam wygląd ( po prostu w moim stylu) trzymam kciuki za mego ziomka ...

... ale oczywiście dla mnie No. 1 mr Staszak z S AUDIO kolo ma wiedzę i tylko czekać i nasłuchiwać co odp....li ze swoim LEGEND'EM bo napewno bedzie słychać 8)
start your engine
feel the power
join the freedom

www.saudio.pl
WUYEX
Rookie

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne