Spot - czyli wszyscy razem w innym tempie

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez qualin » środa, 6 sierpnia 2008, 11:36

stalem sobie i calkiem przypadkowo udalo mi sie nagrac jakis dwoch szalencow :P

http://pl.youtube.com/watch?v=p4ABR7ba9Q0
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez Sokół. » środa, 6 sierpnia 2008, 11:40

Po pierwsze, to ja wcale do setki z mercedesem nie przegrywam, tylko powyzej stowy mnie wyprzedza, podobnie jest z dorisem, ze dogania mnie i mocno wyprzedza pozniej.Moj samochod to jest automat i nie ma co od niego cudow oczekiwac tymbardziej, ze ja waze 110kg, mam opony 245/35/18 i do tego mam zalozony sporo wazacy sprzet audio.Jezdze wolnym dupowzem i taka prawda.Za wczorajszy dzien nalezy sie respekt dla koziegogo i jego crxa, a mina erdiego przeperdalajacego-bezcenna:)
Aha no i dzwiek s6 rulka oraz subaru wyjasnia.
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez DoRiS » środa, 6 sierpnia 2008, 13:02

wczorajsza wycieczka do bydgoszczy sie opłaciła...
CRX mega pizda fajnie zapierdala zmotywowało mnie i zaczęłem juz myśleć o zbudowaniu czegoś z pizdą ;)
AUDI Rulka fajnie chodzi i jedzie pomimo iz jest to rodzinne kombi ;)
SUBARU ma potencjał i ochote na wygrywanie oby wszystko wyszło po Macieja myśli i bedzie rakieta a dzwięk wiadamo coś pięknego ;)
Fajnie ze pierwsza Dziewczyna pojawiła sie na wyścigach szkoda ze jedyna ;)
no a co do jazdy do MCa w grupie "świrów" (czyt. Brychu, Orzech i reszta) nie trzeba chyba komentować MISTRZOSTWO ;)
8) 8) 8)
DoRiS
Frequent User

Postprzez dave » środa, 6 sierpnia 2008, 14:26

spot byl bardzo fajny i tak jak z dorianem wczoraj gadalismy to potwierdza sie teza ze jak kamery nie ma to sa lepsze spoty :P CRX jest petarda :!: gratuluje garazom i koziemu fajnej szlifierki ;) kolo 20 sierpnia bede gotowy aby stanac z kozim na kresce i zobaczymy czy wygra japan-performance czy gnojowoz-performance :lol: (jak mnie wyprzedzisz to wpierdol :lol: ) ;) oby wiecej takich spotow ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » środa, 6 sierpnia 2008, 15:13

Wiadomo, że bez kamery lepiej bo jest pełen ogień a nie lans na siłę byle jak najbliżej samochodu operatora.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » środa, 6 sierpnia 2008, 22:13

Dave jak do 20 bedziesz miał gotowe auto to zapisz się na te legalne wyścigi do Olsztyna 23 i pojedziemy jakąś paczka zgraną...
KOZI

Postprzez dave » środa, 6 sierpnia 2008, 22:31

mysle ze jest szansa ze ogarna chlopacy do 20, chcialbym pojechac i sprawdzic auto ale nie bede nikogo popedzal, niech robia swoje ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Pawel BMW e36 » niedziela, 10 sierpnia 2008, 22:27

czy w ten wtorek rowniez bedzie cos sie dzialo?? czekam na Orzecha szczegolnie poki nie sprzedalem fury,
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez --orzech-- » niedziela, 10 sierpnia 2008, 22:59

proponuje abys sie przejachal z erdim... niestety ja jutro jade w delegacje do wroclawia a niestety bmka stoi pod domem tak jak stala czyli z rozwalona polosia i podpora wału...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Pawel BMW e36 » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 20:20

z erdim jechalem, nie zawiodlem sie na mojej, moge sprobowac jeszce raz :mrgreen:
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez weede » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 21:08

Pawel BMW e36 napisał(a):z erdim jechalem, nie zawiodlem sie na mojej, moge sprobowac jeszce raz :mrgreen:

325 wygralo z 328? masz cos porobione bo nie znam Twojego autka
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez KOZI » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 21:29

a może zamiast gadać to zrobimy jakis spot? Wogóle to można by zrobić spot rankingowy, ostatnio ranking został zmieniony na podstawie wsumie takich zwykłych wyscigów, gdzie nie do końca było wiadomo kto wygrał i każdy ma inną wersję, mnie np. wogóle tam nie ma, a crx już jeździ, co prawda nie do końca tak jakbym chciał ale narazie tak pozostanie wiec mozna by zaktualizowac ranking... Na Kamiennej ostatnio było fajnie bo start był jakis fragment od "widowni" a to własnie dalej lub pod koniec widac kto jest pierwszy i tak by musiało byc, że ktoś byłby na starcie a ktos na mecie, zeby nie było niedomówień kto był pierwszy jak są małe różnice między autami... Na Kamiennej nawierzchnia jest dobra, nakrecic po odcindu "wyscigowym " jest gdzie, spowrotem tak samo, miejsce dl akibicow te ztam gdzie ostatnio a w myslecinku np. lipa totalna, ciemno, waska, dziury, na pas z kolei np. erdi powie, ze nie jedzie bo szkoda paliwa pomimo że ma najbliżej ;) Weed organizuj! :mrgreen:
Ostatnio edytowano poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 21:36 przez KOZI, łącznie edytowano 1 raz
KOZI

Postprzez STELMI » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 21:34

weede napisał(a):325 wygralo z 328?

Erdi wygrał, ale stwierdził, że to 325 dobrze idzie, i że z Orzechem ciekawie może wypaść wyścig
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez tomi » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 21:38

KOZI napisał(a):a może zamiast gadać to zrobimy jakis spot? Wogóle to mozn aby zrobić spot rankingowy, ostatnio ranking został zmieniony na podsyawie wsumie takich zwykłych wyscigów, mnie np. wogóle tam nie maa crx już jeździ, coprawda nie do końca tak jakbym chciał ale narazie tak pozostanie wiec mozna by zaktualizowac ranking... Na kamiennej ostatnio było fajnie bo start był jakis fragment od "widowni" a to własnie dalej lub pod koniec widac kto jest pierwszy i tak by musiało byc, że ktoś byłby na starcie a ktos na mecie, zeby nie było niedomówień kto był pierwszy jak są małe różnice między autami...

na moje nie musi byc ktos na mecie, jak ktos chce z kimś stanąc na kresce do rankingu to 3 starty i licza sie 2 wygrane, znamy sie na tyle żeby nie ściemniac między sobą z wynikami
no chyba żeby dwa samochody szly leb w łeb do samego końca, ale wtedy trzebaby wyznaczyc granice 1/4
tomi
Forum Killer

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 11 sierpnia 2008, 21:43

Jako ze ja prosty chlop ujme to nastepujaco:
Piątek, pas.
Dziekuje za uwage.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne