Zbrojenia na sezon 2008

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez rumianko » sobota, 23 lutego 2008, 18:35

chyba kazdy z kazdym stanie jesli bedzie gdzie sie wyszalec (mysle o festiwalu), liczy sie dobra zabawa,

fajnie jest dostac baty np. od gallardo, tak jak dzis w poznaniu :D
chip tuning/hamownia/fap/dpf_off/indywidualne programy każdy silnik z T
https://www.facebook.com/pages/Brk-Tuning/1431232843778695?ref=ts&fref=ts
rumianko
Frequent User

Postprzez KOZI » sobota, 23 lutego 2008, 22:32

dobrze, ze powstal ten tamat, przynajmniej cos ktos pisze w zostala pzrerwana ta dlugoterminowa stagnacj ana forum a tymbardziej ze taki ciekawy temat, to bedzie widac rekordowy sezon pod wzgledem jakis nowych projektow, i tak trzymac....
KOZI

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 23 lutego 2008, 22:47

No Kozi Ty tez napisz conieco o projekcie swoim a nie ze na streetkillers tylko coś tam wyszukałem.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » niedziela, 24 lutego 2008, 00:56

Kozi nic nie pisze, bo nie wierzy już że ten samochód w końcu wyjedzie na ulicę :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 24 lutego 2008, 11:10

aż musiałem poszukać ;)
http://www.garazraceteam.pl/hondacrx.html
Kto co tam działa jeszcze, pochwalcie się :P
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez KOZI » niedziela, 24 lutego 2008, 12:20

Kamil Wolski napisał(a):No Kozi Ty tez napisz conieco o projekcie swoim a nie ze na streetkillers tylko coś tam wyszukałem.

Napisze jak "projekt" dojdzie do skutku bo jak już nie raz pisałem śmieszy mnie takie pisanie o czymś co będzie niewiadomo kiedy, robienie zdjec kazdego gadżetu z a5 zł i wklejanie na forum:) Miejmy nadzieje, że zanim spadnie śnieg (ten następny) wyjade to wtedy opisze co i jak jak juz bedzie ten "projekt" wogole istnial...
A co do opisywania mojego auta gdzies indziej to wcale zadowolony z tego powodu nie jestem i ja nic nie pisalem tymbardziej, ze mija sie to czasmi z pradwa jak np. tu:
" nie oszczędza silnika, który jest poddawany ciężkiej nodze właściciela. Jako iż pojazd jest serwisowany w naszym warsztacie diagnoza jest następująca - potrzebny niedługo będzie remont silniczka, ale po co remontować jak mniej więcej w tych samych kosztach stworzy się coś oryginalnego a zarazem znacznie poprawiającego osiągi pojazdu "
Żaden remont potrzebny nie był i nie z tego powodu zacząłem coś zmieniać, swoją drogą jednak honda to honda, że pomimo nie najlżejszego życia taki silnik nadal był w dobrym stanie... A co do kosztow to chcialbym, zeby te mody pokrywaly sie z remontem silnika ale niestety tak nie jest :| Wlasciwie w pierwszej wersji mialo byc znacznie taniej ale wiadomo, ze apetyt rosnie w miare jedzenia....
KOZI

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 24 lutego 2008, 12:35

No Kozi mam podobne zdanie jeśli chodzi o projekty widmo w stylu "Ja wam jeszcze dokopie bo w tym sezonie będę miał przyrost 100KM" i tyle, ale u Ciebie sprawa wygląda trochę inaczej, bo auto już gdzieś tam siedzi i się robi. No ale poczekamy aż się skończy, to poczytamy i pooglądamy.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » niedziela, 24 lutego 2008, 12:39

Kamil Wolski napisał(a):No Kozi mam podobne zdanie jeśli chodzi o projekty widmo w stylu "Ja wam jeszcze dokopie bo w tym sezonie będę miał przyrost 100KM" i tyle,.

no dokładnie i takie coś mnie śmieszy dlatego nie chce robic podobnie, a auto faktycznie gdzies juz STOI ;)
KOZI

Postprzez GaRaż » niedziela, 24 lutego 2008, 12:58

KOZI napisał(a):
Kamil Wolski napisał(a):No Kozi mam podobne zdanie jeśli chodzi o projekty widmo w stylu "Ja wam jeszcze dokopie bo w tym sezonie będę miał przyrost 100KM" i tyle,.

no dokładnie i takie coś mnie śmieszy dlatego nie chce robic podobnie, a auto faktycznie gdzies juz STOI ;)

stoi i czeka na wielki karton czesci :) (czesci nie spadaja jak manna z nieba i kozi tez nie ma portfelu napchanego po brzegi, powoli i systematycznie kupuje sie czesci w miare mozliwosci finansowych) , faktycznie mialo byc eco no ale tak jak kozi mowi , apetyt rosnie w miare jedzenia :P :mrgreen: , a dla malkontentow i osob nie znajacych sie w modyfikowaniu zostaje czepianie sie innych a jaka jest prawda to wiedza tylko osoby z naszego kregu i niech tak zostanie a malkontentom pozostanie juz po wszystkim ogladac tylko tylni jego zderzak , taki bedzie final tego ich szydzenia.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez qualin » niedziela, 24 lutego 2008, 14:40

wszyscy cos moduja a ja stoje w miejscu i pieprze sie z lakierem i tym glupim lakiernikem :/
martwi mnie to ze prawdopodobnie bede sie musial pozbyc instalacji NX'a bo tydzien temu stracilem robote i jak nic szybko nie znajde to krucho z kasa bedzie :(
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez rumianko » niedziela, 24 lutego 2008, 18:58

KOZI napisał(a):

jesli chodzi wam o moja wypowiedz to na pewno nie miala takiego czegos wzbudzic w was :!:
rumianko
Frequent User

Postprzez KOZI » poniedziałek, 25 lutego 2008, 00:38

rumianko napisał(a):
KOZI napisał(a):

jesli chodzi wam o moja wypowiedz to na pewno nie miala takiego czegos wzbudzic w was :!:

spokojnie bo zaraz bedzie jakas zadyma na forum znowu i z fajnego tematu sie zrobi jazda jak zwykle, nie chodzilo mi akurat o Ciebie, nie ma co przesadzac - z drugiej strony kazdy sie cieszy ze cos tuninguje i w jakis tam sposob chce sie tym pochwalic a forum jest idealnym miejscem ale coniektorzy przesadzaja snujac bardziej pewnie marzenia niz piszac plany, ale bezsesnu zeby kazdy teraz pokolei sie pytal czy to o niego chodzi, fajnie ze duzo osob cos grzebie i tyle, za jakis czas zrobi sie duzego spota i wszyscy sie naciesza i poogladaja rozne projekty i bedzie fajnie:) I jak sie tyle szykuje trzeba bedzie zakktualizowac ranking:)
KOZI

Postprzez gshock » poniedziałek, 25 lutego 2008, 10:07

to ja uchyle rabek tajemnicy, chcialbym dmuchac 1,5 bara w peaku ( co do stabilne 1,2 -13 bara ) w seryjny bebech :D
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » poniedziałek, 25 lutego 2008, 15:04

to ja też uchylę rąbek tajemnicy i się pochwalę, że kupiłem wałki rozrządu ;)
Obrazek
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez gshock » poniedziałek, 25 lutego 2008, 15:21

STELMI napisał(a):to ja też uchylę rąbek tajemnicy i się pochwalę, że kupiłem wałki rozrządu
hmm. to chyba nie sa walki od 1,6 co? :P
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne