fajnie jest dostac baty np. od gallardo, tak jak dzis w poznaniu
Kamil Wolski napisał(a):No Kozi Ty tez napisz conieco o projekcie swoim a nie ze na streetkillers tylko coś tam wyszukałem.
KOZI napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):No Kozi mam podobne zdanie jeśli chodzi o projekty widmo w stylu "Ja wam jeszcze dokopie bo w tym sezonie będę miał przyrost 100KM" i tyle,.
no dokładnie i takie coś mnie śmieszy dlatego nie chce robic podobnie, a auto faktycznie gdzies juz STOI

KOZI napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):No Kozi mam podobne zdanie jeśli chodzi o projekty widmo w stylu "Ja wam jeszcze dokopie bo w tym sezonie będę miał przyrost 100KM" i tyle,.
no dokładnie i takie coś mnie śmieszy dlatego nie chce robic podobnie, a auto faktycznie gdzies juz STOI
rumianko napisał(a):KOZI napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):No Kozi mam podobne zdanie jeśli chodzi o projekty widmo w stylu "Ja wam jeszcze dokopie bo w tym sezonie będę miał przyrost 100KM" i tyle,.
jesli chodzi wam o moja wypowiedz to na pewno nie miala takiego czegos wzbudzic w was