Bydgoska akcja - spot

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez BCC » piątek, 28 września 2007, 17:06

Kamil Wolski napisał(a):nie chce mi się kłucić
nikomu się nie chce i nikt nie ma zamiaru tego robić
BCC

Postprzez LeszekMK81 » piątek, 28 września 2007, 17:07

nie doczytalem do konca skonczylem na tym
PLAN IMPREZY
Kluby z Bydzi łączmy się

Termin:
13 Październik 2007

Godzina rozpoczęcia:
17:00

Miejsce spotkania :
Łuczniczka

Spotykamy się pod kominem o 17 ustawiamy się jeden obok drugiego
NIE WAŻNE KTO Z JAKIEGO KLUBU w końcu to ma być integracja
Robimy sobie wspólne zdjęcie/a
Jak skompletujemy już mniej więcej wszystkich myślę że będzie to coś ok. godziny 17:40 wyruszymy wszyscy razem jeden za drugim na pas koło Koronowa

Na pasie startowym będzie przedstawiony nowy sterownik kolegi
X-Skylera
Po „zabawie „ na pasie powrót do Bydgoszczy tą samą drogą
Prosto na parking Tesco tam zostawiamy auta i idziemy coś zjeść
Plan prosty jasny i zrozumiały myślę że nic więcej nie trzeba a może coś się zrodzi w czasie spota

PS. Będzie również możliwość składania zamówień na neony
W PROMOCYJNEJ CENIE tylko dla uczestników spotkania

BCC

robisz PRZEDSZKOLE BCC na moje na moje ustawimy Ci scene na ktorej bedziesz gral główna role
Filmy - LeszekMK81

VAG System

█║▌│█│║▌║││█║▌│║
ORIGINAL PROFILE ®
LeszekMK81
Forum Clubber

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 28 września 2007, 17:13

gangsta napisał(a):PS. Będzie również możliwość składania zamówień na neony
W PROMOCYJNEJ CENIE tylko dla uczestników spotkania

Faktycznie te neony są przypadkowo ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » piątek, 28 września 2007, 17:14

BCC napisał(a):
nie bo jestesmy pedalalami, lamami i bananami...ludzie nas poprostu nie lubią
Ja tego nie powiedziałem ale chyba tak jest

Noo słodkoo.. bardzo mi miło....nie wiem czy uzywasz jakis niefortunnych zwrotów czy nie widzisz co piszesz ale w calej swojej asertywnosci szkolonej na zajęciach w ogólniaku, powoli przestaje byc bezstronnym moderatorem.
Napisz jakies sprostowanie bo na razie zaczyna sie dym.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Jarek104 » piątek, 28 września 2007, 18:16

BCC napisał(a):Spot "Zakączenie lata" albo jak kto woli "Zlot Integracyjny"

moze sie czepiam, ale co to jest zakączenie??

orzech, czyzby T. cos chcial robic? prosze, tylko nie 13 bo jade na slub...
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez BCC » piątek, 28 września 2007, 18:18

To napisał jeden z Was te słowa
A jak jest to wiadomo- mówioą owas
że szpanujecie
że się mądrujecie
każdego uważacie za gorszego od siebie
uważacie że to wy jesteście najlepsi
takie jest o was zdanie

Moje zdanie na Wasz temat :?:
Kiedyś byłem u was na forum to zostałem wyrzucony z tego powodu ze nie podobało się wam to co robie - żalu do was nie mam bo to wasza sprawa
Ja uważam że działacie z dużym rozmachem jesteście znani i lubiani (choć jak juz wspomniałem nie przez wszystkich)
I mi to nie przeszkadza każdy ma swój styl i tyle na ten temat

A co do tych neonów do których ciągle wracacie- Arek to mój kolega ja organizuje spotkanie a on korzysta z okazji poprosił mnie o to żebym wspomniał o jego neonach- i tak zrobiłem bo go lubię
:!: :!: :!: Ja ich nie sprzedaję :!: :!: :!:
BCC

Postprzez BCC » piątek, 28 września 2007, 18:19

Jarek104, mój błąd piszę się zakończenie - sory w nerwach się pomyliłem poza tym z ortografi nie jestem orłem
BCC

Postprzez Jarek104 » piątek, 28 września 2007, 18:25

edytuj posty, a nie pisz kilku pod rzad...

Dobra, mysle ze temat mozna naprawde zamknac.. Nie jeden juz stwierdzil, ze srtb to grupa zadufanych w sobie snobow, gejow czy jak tam jeszcze nas nazywali....
Mysle ze koniec tematu, kto bedzie chcial ten pojedzie.
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Brychu » piątek, 28 września 2007, 18:27

A jak jest to wiadomo- mówią o was

Nieważne jak, ważne że mówią.

że szpanujecie

Może po prostu niektórzy z nas mają fajne auta, co przez innych odbierane jest jako szpan ? A no sorry.. Sokół ma jeszcze złoty zegarek :)

że się mądrujecie

Może po prostu niektórzy z nas mają wiedzę i się z nią dzielą lub potrafią wyrazić swoją opinię popartą jakimiś rzeczowymi faktami ?

uważacie że to wy jesteście najlepsi

No bo jesteśmy - proste :mrgreen:

Kiedyś byłem u was na forum to zostałem wyrzucony z tego powodu ze nie podobało się wam to co robie - żalu do was nie mam bo to wasza sprawa

Przypomnij sytuację, może troszkę to nadinterptretowałeś ?

Ja uważam że działacie z dużym rozmachem jesteście znani i lubiani (choć jak juz wspomniałem nie przez wszystkich)

Kwestia dyskusyjna ? Czy jesteśmy znani ? Nie sądze, aby popularność nie dawała żyć komuś z nas. Czy jesteśmy lubiani ? W chwili obecnej mało mnie to np. interesuje, w odpowiednim czasie zatrudnimy Panią od PR i sytuacja ulegnie poprawie. Działamy z rozmachem ? Nie bardzo rozumiem właściwie.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » piątek, 28 września 2007, 18:35

BCC napisał(a):Kiedyś byłem u was na forum to zostałem wyrzucony z tego powodu ze nie podobało się wam to co robie - żalu do was nie mam bo to wasza sprawa

Jakos sobei nie przypominem, odswiez prosze moze nam pamiec bo z tego co pamietam tylko 3 osoby opuscily przymusowo to forum a ty zadnym z nich nie byles.
Dziwie sie, czemu kolega od neonow X-styler sie jeszcze nie wypowiedzial, ma login na forum, pamietam jego jeden pokaz i byl calkiem poprawny ale wtedy nie opowiadal , ze robi to dla wyzszej ideii łaczenia klubów.

Edit.:
Chodzi o login Bydgoszcz ? http://www.srtb.pl/forum/profile.php?mo ... file&u=337 ? Macie ten sam IP.
Dostales tylko dwa ostrzezenia wiec nie ładnie tak kłamac ze cie wyrzucilismy. Np.Pitol dostal ich w sumie 8 a nadal nas pragnie :lol:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Brychu » piątek, 28 września 2007, 18:35

Znowu ktoś z moderatorów zamknął temat. Otwieram go z małym zastrzeżeniem: koniec w tym temacie dyskusji schodzącej na dalszy plan. Niech pojawiają się tutaj tylko informacje o tzw. Zlocie Integracyjnym.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » piątek, 28 września 2007, 18:58

Nie chce mi się pisac wywodów tak samo jak czytać tego całego tematu, pewnie oryginalny nie będę ale po pierwsze BCC nie wciskaj kitu, że próbujesz zorganizować jak to nazywasz "spot integracyjny" po to, żeby zjednoczyć wszystkich fanów tuningu z okolicy bo nikt Ci akurat tutaj nie uwierzy, że podkreślane co chwile neony są przy okazji!!! I może dlatego niektórzy jak mówisz odbierają uzytkowników tego forum jako mądrali czy zamknięte kółko adoracji bo nikt nie da sobie tutaj takiego kitu wciskać przez co coniektórzy są widocznie zawiedzeni ! Może na wielu innych forach byłoby to atrakcją roku ale tutaj raczej nie, może dlatego, że większosć z nas nie ma po 16-17 lat i nie grzeje się na to iż będzie miała możliwosć założenia w pożyczonym od mamy czy taty aucie neonów! I naprawde nie chodzi teraz o to, żeby sie wywyższać czy coś ale skoro komus nie odpowiada to forum to po co tu pisze?! Poprostu wiekszosc z nas była na etapie "jarania sie" takimi spedami pare lat temu i dlatego tera zmoże nas to juz zbytnio nie kręci a forum nie ząłożyliśmy po to, żeby być znanym na mieście jak Sokół od bmki i złotego zegarka tylko, żeby miec gdzie psiać i dzielić się jakimiś tam swoimi spostrzeżeniami! Nie jest tez to forum zamknięte właśnie, żeby nie było, że jest to kółko wzajemnej adoracji ale przez to właśnie raz na jakiś czas trafi sie jakiś cwaniak który próbuje pokazać całemu światu, że jest lepszy i mądrzejszy, wsumie przynajmniej cos się dzieje... I żeby nie było znowu dymu BCC nie pisze koneicznie o tobie tak ogólnie napisałem bez ładu i składu bo od jakiegoś czasu nuda straszn ana forum, nie ma gdzi episac to napisałem jakieś bzdury... Podsumowująć, jeżeli serio chciałeś zrobic spot z czystym zamiarem integracji i z pasji do motoryzacji to ok ale pisząc o prezentacji neonów każdy odebrał to jako próba zrobienia z siebie wała!
KOZI

Postprzez BCC » piątek, 28 września 2007, 19:03

KOZI napisał(a):Podsumowująć, jeżeli serio chciałeś zrobic spot z czystym zamiarem integracji i z pasji do motoryzacji to ok ale pisząc o prezentacji neonów każdy odebrał to jako próba zrobienia z siebie wała!

Szczerze :?:
To z czystym sumieniem i z reką na sercu powiem Wam że gdybym wiedział że te neony ARKA zrobią taki dym NIE ZGODZIL BYM SIE nawet na wspomnienie o nich
Naprawdę ja to ja Arek to Arek
I nie mkieszajcie mnie z błotem PRZEZ NIEGO :!:
Ja miałem na celu fajne spotkanie się moze bez atrakcji ale tak po prostu chciałem- zobaczyć fajne autka i pokazać je ludziom bo napewno zwrócimy na siebie tym uwagę
BCC

Postprzez przemek_byd » piątek, 28 września 2007, 19:08

BCC - fajnei ladnie pieknie, ale to ty zajeles sie reklama a nie AREK.... Wystarczylo napisac ze chcesz zorganizowac duzego spota w bydgoszczy na pozegnanie lata....

a nie wszedzie psiac o tych neonach ...

jak arek nie chce zeby go reklamowac to po co to robisz na sile ?? Bo ja jak bym mial sprzedawac "neony" to bym robil reklame sam a nie przez innych
przemek_byd
Rookie

Postprzez BCC » piątek, 28 września 2007, 19:10

przemek_byd napisał(a):ak arek nie chce zeby go reklamowac to po co to robisz na sil
Gdyby nie chciał to bym o nim nie wspominał- pomyśl trochę
BCC

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne