IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez dave » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 00:14

Czarny napisał(a):Za ten przedluzacz to mi Five z Orzeszkiem loda obiecali

o lool stary... myslalem ze orzech tylko przypadkowo jezdzi rozowa beemka :lol:
tak nawiasem mowiac. festiwal srednio udany. zeszly rok podobal mi sie bardziej. zawody na 1/4 na calkiem niezlym poziomie jak na 1 raz. z mojego punktu widzenia to orzech z tadziem chcieli zrobic impreze z duzym rozmachem ale osob dowodzacych tym wszystkim po prostu nie bylo :!: na nastepny raz proponuje poprosic o pilnowanie/dowodzenie taka impreza wiekszej ekipy powiedzmy z 10-15 osob nawet i niech to beda ludzie ktorzy maja mowic np ochronie co ma robic i tyle a nie ze jest sytuacja tak jak dzis ze nie zostalem wpuszczony na plac bo nie mialem jakiejs przepustki i zostalem wyproszony po czym orzech wsiadl w moje auto i tez ochrona nie chciala go poczatkowo wpuscic z moim autem na impreze mimo ze pokazywal im plakietke z napisem "organizator" smiech na sali po prostu i dla mnie zenada patrzac na ta jedna sytuacje :evil: tak czy inaczej orzech mi w sobote jak i w niedziele wiele pomogl za co jestm mu wdzieczny. chlop ma stalowe nerwy bo ja bym juz albo komus wpierdol spuscil albo wykitowal na zawal ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 00:32

Nie da sie ukryc ze ochrona byla nieplnosprytna. Dzis takze nie chceili mnie wpuscic w okolice proby sprawniosciowej mimo iz machalem im plakietka przed oczami...najlepsze jest to , ze nawet nei wiedzili z czyjego polecania nie moge mnie wpuscic a na pytanie o nazwisko osoby ktora zakaz wprowadzila zadna odpowiedz nie padla..żenada....no i incydent z koksami i odwazna_inaczej reakcją ochroniarzy...ehhh...szkoda gadac...
Na cwiartke bylo planowane ok 14 osob, niestety bylo za duzo spraw do ogarniecia w jednym momencie. Incydent ze smołą takze nie pomogl w organizacji imprezy...niestety, nigdy nie da rady zawsze wszystkiego zaplanowac i przewidziec...
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Czarny » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 00:36

A tak powaznie to wielkie dzieki dla Tadzia ze wytrzymal moje pijackie biadolenie i umozliwil wjazd spoznionego czlonka naszej ekipy :)

WIELKIE DZIEKI !!
Czarny

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 00:47

Czarny, dzieki, ze wpadliscie na Festiwal, co to za impreza bez Was ;) TRN jest stalym i bardzo barwnym elementem kazdej edycji Festiwalu. Mam nadzieje, ze i za rok zawitacie w nasze progi :)
Gratki dla Jesusa za drugie miejsca w konkursie pieknosci :)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez kamil_kicio » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 06:54

http://pomorska.pl/apps/pbcs.dll/articl ... 1/70603031

http://miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,4199543.html

nowość :D bylismy na targach a nie festiwalu 8) troszeczke o nas zapomnieli :roll:

edit:dodany jeszcze jeden link
Ostatnio edytowano poniedziałek, 4 czerwca 2007, 07:36 przez kamil_kicio, łącznie edytowano 2 razy
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez Brychu » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 07:33

Ani słowa o Festiwalu, to jest dokładnie to na co zwracałem uwagę: Festiwal był tylko słabym tłem dla Truck & Bus Show.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Rastafaryn » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 08:12

Brychu
Tego co masz w Awatarze już bym nie dał rady wypić

Festiwal był dobry tylko szkodaże mnie tak zmogło
ale w wspomnieniach wszyscy mamy II-gą edycje
z DJ w nocy
Rastafaryn
Rookie

Postprzez Czarny » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 10:49

Fakt myslecinek mial swoj niepowtarzalny klimat ktorego tym razem zabraklo

blagam nie robcie z tej imprezy ATS'u lub SSS'u
Czarny

Postprzez Sokół. » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 16:17

Moim obiektywnym zdaniem impreza bardzo udana jesli chodzi o wyscigi na cwiartke natomiast sam festiwal motoryzacji nie istnial.Nie bylo tyle firm wystawiajacych sie, brakowalo klubow, firmy reprezentujace car audi szalu nie robily.Powiem szczerze, ze zeszloroczna impreza mi sie bardziej podobala.Jestem takiego samego zdania jak Brychu, ze festiwal zostal calkowicie przycmiony przez Bus & Truck Show. Nie zmienia to faktu, ze naleza wam sie brawa za zorganizowanie wyscigow(1/4 jak i sprawnosciowka), ktore zostana na pewno w pamieci, w odroznieniu od festiwalu...
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez Fifi » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 17:56

Sokół. napisał(a):Nie bylo tyle firm wystawiajacych sie, brakowalo klubow, firmy reprezentujace car audi szalu nie robily
to wszystko było tylko że gdzieś w tym tłumie zagineły i generalnie nie było ich dobrze widać
Fifi

Postprzez ArekBinek » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 19:51

Festiwal bardzo udany musze powiedziec... szkoda ze nie dotarłem w niedziele załuje tego bardzo bardzo mocno :evil:
Ale nie ma jak to skaczyc po za bydgoszcza na ognisku ktore skoncyzlo sie palic o 4 albo 5 rano hehehe :]]]
juz sie nie moge doczekac imprezki za rok. :mrgreen:
ArekBinek

Postprzez tadziu » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 22:47

Panowie poprawimy sie impreza nie miala byc zrobiona z duzym rozmachem tylko taka na ktorej moglismy cos zrobic co do ochrony to .... coz tak bywa jak sie robi sklady z lapanki panow z ochrony bo sam dowodzca nie potrafil ogarnac tematu. brak firm CA byl spowodowany eliminacjiami w Olsztynie co do reszty jak mowilem staralismy sie ale nie wyszlo do konca jak sobie zaplanowalismy co do pomocy to pomagajacych bylo tylu ze mozna by ich policzyc na paluszkach ale do wypowiadania sie co do organizacji to....
Bez urazy ale zaprtaszam do zorganizowania imprezy podobnych rozmiarow i wtedy porozmawiam jak to jest :shock:
tadziu
User

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 4 czerwca 2007, 23:04

tadziu napisał(a):Panowie poprawimy sie impreza nie miala byc zrobiona z duzym rozmachem tylko taka na ktorej moglismy cos zrobic co do ochrony to .... coz tak bywa jak sie robi sklady z lapanki panow z ochrony bo sam dowodzca nie potrafil ogarnac tematu. brak firm CA byl spowodowany eliminacjiami w Olsztynie co do reszty jak mowilem staralismy sie ale nie wyszlo do konca jak sobie zaplanowalismy co do pomocy to pomagajacych bylo tylu ze mozna by ich policzyc na paluszkach ale do wypowiadania sie co do organizacji to....
Bez urazy ale zaprtaszam do zorganizowania imprezy podobnych rozmiarow i wtedy porozmawiam jak to jest :shock:

Tadziu nie ma co sie unosic , z calym szacunkiem bo wiem jak to jest z sluzbami mundurowami(czytaj twardoglowi) sie dogadac , ale tym razem chyba przeliczyliscie sily na zamiary , zaiste chwali sie to iz w tej wiosce Bydgoszczy bo tak mozna nazwac miasto 400tys o potencjale miasta 80tys. podjeliscie to wyzwanie i dalo sie cos dzwignac, no ale sam widzisz ze wolentariuszy bylo malo a roboty za duzo. Trzeba pochwalic aparature pomiarowa za pomysl z lampkami na falstart, tworca tej aparatury pomiarowej moglby tez w przyszlosci dodac modul wyswietlania czasow dla publiki , ale zapewne sam tez o tym myslal , naglosnienie felerne ale wiem z innych zrodel ze nie byla to wina organizatora, niestety stara instalacja lotniska nie dawala juz rady, niestety w tej naszej wiosce brak jest obiektow do organizowania imprez i jak to sie mowi ze na bez rybiu to i rak ryba , nie oznacza to jednak ze organizatorzy maja sie opuszczac w jakosci organizowania imprez :) jesli oczywiscie nie maja juz dosc po starciu z twardoglowymi.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Pit » wtorek, 5 czerwca 2007, 06:37

GaRaż napisał(a):...tworca tej aparatury pomiarowej moglby tez w przyszlosci dodac modul wyswietlania czasow dla publiki , ale zapewne sam tez o tym myslal

Zgadza się :) Niestety sprzęt wyprodukowany jest za prywatne pieniądze a koszt jednego dużego wyświetlacza to bodajże 200 Euro :)
486 KM, 530 Nm
1.3 0V
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez Mav » wtorek, 5 czerwca 2007, 08:27

Powtarzając za gazetą wyborczą bydgoszcz:

" Kilkadziesiąt tysięcy bydgoszczan odwiedziło w weekend wystawę ,,Truck & Bus Show Poland 2007". Na lotnisku wojskowym była okazja usiąść za sterami amerykańskiej ciężarówki, zobaczyć trucka pędzącego 200 km/godz.
[...]
Poza podziwianiem stuningowanych ciężarówek, na lotnisku wojskowym przy ul. Szubińskiej można było także m.in. obejrzeć pokaz ratownictwa drogowego, dowiedzieć się, w jaki sposób wyprowadzić trucka z poślizgu, pojeździć z kierowcą rajdowym, czy wreszcie obejrzeć wyścigi ciężarówek na ćwierć mili. Tuż przed metą auta pędziły ponad 200 km/godz."

:shock: :shock: :shock: To chyba nie byla ta sama impreza :lol: :lol: :lol:
Mav

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne