Najszybsze auto w Bydgoszczy

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » piątek, 5 stycznia 2007, 19:41

GaRaż napisał(a):Dziadek , wszystko sie zgadza, zawsze znajdzie sie ktos szybszy a wiekszosc zalezy od $$$. Zawody czesto tez maja to do siebie ze sa klasy. Wining is wining , wiec Dziadek zbuduj fure, jedz na zawody, stan na kresce , powygrywaj/poprzegrywaj a pozniej podyskutuj bo narazie to jestes dla wszystkich anonimowa osoba.

A to muszę być kimś by z wami rozmawiać?W swoich czasach costam jezdzilem, wiec wiem o czym mowie. Wasza fura wtedy dopiero była w zamiarach u Gacka, potem szutry z nim grabila, a poootem ja kupiliscie w tak okazalym stanie że oleju nienadążaliście dolewać.
Nie wazne w tej chwili jaka klasa, bez grubszej $$ nie staniesz na podium ani w pierwszej dziesiątce. Gdybyście mieli zrobić teraz w ciągu 1 sezonu swoje mody to niestety czarno to widze, jezdzicie tak dlugo ze sie wam to rozlozylo rozsadnie a zapal i mozliwości wam ani troche nie zmalaly na szczescie. Ilu masz tu zawodnikow ktorzy sie z wami scigaja od waszego poczatku i rownolegle inwestuja w auto do tej pory? Mało takich wytrwałych, a u nas wcale. Za to was szanuje. Jestescie tu jak na razie ostoja, bardzo dobrze, ktos musi reprezentowac ten specyficzny region. Ale nie robcie z siebie takich profi, ze jak ktoś nie ma dobrego CV i portfolio to juz z nim nie pogadacie.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » piątek, 5 stycznia 2007, 19:52

No to jest nieźle napisane.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » piątek, 5 stycznia 2007, 20:21

Ale nie robcie z siebie takich profi, ze jak ktoś nie ma dobrego CV i portfolio to juz z nim nie pogadacie.

Nikt tu nie robi z siebie profi a poprostu znamy sie troche na tym co robimy to po pierwsze, po drugie to jest wielu uzytkownikow z ktorymi rozmawiamy, po trzecie przestan pisac takie farmazony.
A to muszę być kimś by z wami rozmawiać?W swoich czasach costam jezdzilem, wiec wiem o czym mowie.

patrz wyzej
Gdybyście mieli zrobić teraz w ciągu 1 sezonu swoje mody to niestety czarno to widze,

wrozbita jakis jestes?

Nie mam juz zamiaru wiecej wchodzic z toba w jakies slowne gierki.
Ostatnio edytowano piątek, 5 stycznia 2007, 22:04 przez GaRaż, łącznie edytowano 1 raz
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » piątek, 5 stycznia 2007, 21:47

GaRaż napisał(a):Nie mam juz zamiaru wchodzic z toba w jakies slowne gierki.

To po co odpisujesz?
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » piątek, 5 stycznia 2007, 22:24

Zasadniczo to Dziadek ma rację. 1/4 mili to ( według mnie ) bardziej "sport" samcohodowy niż sport samochodowy. Tu liczy się portfel, umiejętności kierowcy sa gdzieeeeeeś daleko ... Nie to co rajdy czy KJS. Niech Bóg Braciom wynagrodzi za ich superprojekt, bo uzyskać 251 koni w CRX'ie to już jest COŚ. No i są to konie N/A, a na stronie CRX'a kochany moderator ( właśnie synuś mamusi i tatusia ) ma 220 z turbo. Nie żebym go wyśmiewał czy coś, ale 220 koni z turbo to dla mnie kupa na maxa. I chociaż Bracia mi ostatnio nie pomogli :mrgreen: To i tak "jestem z nimi" i w pełni szanuję to co robią ze swojego CRX'a 8)
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez GaRaż » piątek, 5 stycznia 2007, 22:33

I chociaż Bracia mi ostatnio nie pomogli

niech kazdy tuninguje tak jak potrafi zgdonie z zasobem wiedzy jaka posiada jesli nie chce zlecic komus prac, wtedy doceni jak to jest robic na wlasna reke i czym sie ryzykuje. Zreszta widzialem ze sie toczy rozmowa z twoim udzialem na jednym z forum hondowskich, ktora pewnie zakonczy sie jakis konstruktywnym wnioskiem :) i uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » piątek, 5 stycznia 2007, 23:01

Nie mam przecież to Was żalu, bo w gruncie rzeczy to Was rozumiem. Doszliście sami do tej wiedzy, poświeciliście X pieniędzy i za darmo tego nie chcecie oddać. :D

A na hondatechu to ku*wa takie rzeczy piszą, że nieraz niewiadomo co z czym jeść. Każdy pisze, ze seryjne koło ma tłumik drgań, drugi to potwierdza, trzeci też, nagle czwarty oznajmia że nie ma tłumika, i trzech pozostałych wycofuje zeznania :mrgreen: Ktoś nawet miał wsadzić zdjęcie seryjnego koła, ale chyba coś nie wyjszło :mrgreen: A ten konstruktywny wniosek to bedzie coś w stylu: zakładaj i powiedz czy coś sie rozje6ało :mrgreen: I tyle mądrości po 4 stronach rozmyślania :mrgreen:

Cholera jasna ale sie rozpisałem. Jak ktoś to czyta to przepraszam za długość tego tekstu :D
pitol
Frequent User

Postprzez gshock » piątek, 5 stycznia 2007, 23:22

Pitol napisał(a):ma 220 z turbo.

przy takiej samej ilosci konie z turbo nie jada w porownaniu z koniami wolnossacymi
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » piątek, 5 stycznia 2007, 23:24

I w tym właśnie sęk :mrgreen:
pitol
Frequent User

Postprzez KOZI » sobota, 6 stycznia 2007, 18:07

Ja sądze, że najszybszym pojazdem w naszym województwie jest HYOSUNG :>
KOZI

Postprzez weede » sobota, 6 stycznia 2007, 18:43

KOZI napisał(a):HYOSUNG :>

WTF? :D
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez pitol » sobota, 6 stycznia 2007, 22:37

Czytane od tyłu brzmi jak kupa nosorożca.
pitol
Frequent User

Postprzez Fiveopac » niedziela, 7 stycznia 2007, 00:27

Pitol napisał(a):a na stronie CRX'a kochany moderator ( właśnie synuś mamusi i tatusia ) ma 220 z turbo.

Powiedziales mu to moze osobiscie albo chociaz na priva? Bo jak na razie wyglada ze zrzera cie dziecinna zazdrosc ktora uzasadniasz pustymi argumentami. Jeszce jedna taka akcja i bedzie ostrzezenie.

Dyskusje miedzy dziadkiem a garażem nie skomentuje bo jako mod wypada zachowac mi neutralnosc aczkolwiek jest cos na rzeczy co rzecze dziad.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Brychu » niedziela, 7 stycznia 2007, 02:20

Mnie tylko zastanawia kiedy pewien "tata" awansował na dziadka :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » niedziela, 7 stycznia 2007, 10:12

Nie zżera mnie zazdrość bo jego samochód uważam za pi*dowaty ( del sol ). A jak widać mamusiostwo i synusiostwo jest promowane i chwała im za to :mrgreen:
pitol
Frequent User

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne