Car audio w bydzi

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez qrax » niedziela, 12 sierpnia 2007, 17:20

gacek daj mi auto, zrobie Ci ta klape z tablica
qrax
Super user

Postprzez ando » niedziela, 12 sierpnia 2007, 17:50

GaceK napisał(a):no faktycznie jak przystawiasz do siebie rozwalone glosniki do dobyrch to idi... by poczul roznice... bo tak to rozumiem o przystawianiu jakiegos harczenia z czyms...

brak odpowiedniej dawki db? zauwaz ze subwofery sa za blisko klapy i przez to nie dochodzi tak do przedniego siedzenia... a jak otworzysz klape i jeste przy samochodzie z tylu to tez jest malo? no pewnie :D

no widocznie malo widzialem jak na 100 samochod ktore widzialem moze w 3 nie charczala tablica :P

hehehe pozostawie to bez komentarza... rozbawic naprawde potrafisz
ando

Postprzez GaceK » niedziela, 12 sierpnia 2007, 19:07

dobra dobra :P a co do hondy to tak jest jakos dziwnie... tam nie ma miejsca zeby ten bass przeszedl zupelnie i wali w tylna klape
GaceK

Postprzez Dziadek » niedziela, 12 sierpnia 2007, 19:11

Wszystko sie da przy tej kasie co tam laduja. Jak nie ma miejsca, to zabudowa jest nieprzemyslana.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 12 sierpnia 2007, 19:21

No nie spotkalem jeszcze auta w ktorym tablica nie walila :P

no widocznie malo widzialem jak na 100 samochod ktore widzialem moze w 3 nie charczala tablica :P

To widziałeś czy nie, bo cholera już się zakręciłem.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Ed » niedziela, 12 sierpnia 2007, 19:21

Gacek, ladne herezje piszesz... o naglosnieniu auta to ty zbyt wiele raczej nie wiesz... twierdzisz ze tablica zawsze bedzie latala?? nic bardziej mylnego latwo ja uspokoic... i jakos mi nie charczy...
Pit Stop - Mechanika Pojazdowa tel. 518 180 190
Ed
Frequent User

Postprzez qrax » niedziela, 12 sierpnia 2007, 19:36

gacek robilem auto pokazowe w ktorym 2 glosniki sa zupelnie pod klapa (10 moze 15cm od niej) i klapa jak i tablica sa cicho..... Wiec nie oszukujmy sie, mozna to zrobic
qrax
Super user

Postprzez GaceK » niedziela, 12 sierpnia 2007, 19:43

Ed,

mowie ze jak jest ramka to ciezko tak wytlumic zeby nie walilo... i sam jestes jakas herezja bo nie napisalem ze nie mozna tego uniknac ! czytaj uwazniej
GaceK

Postprzez qrax » niedziela, 12 sierpnia 2007, 20:10

ramka to pierwsza rzecz ktora sie usuwa przy car audio, choc jesli musi byc, to oczywiscie da sie tez zrobic zeby i ona nie walila ........
qrax
Super user

Postprzez GaceK » niedziela, 12 sierpnia 2007, 20:37

No no... dobra bo odbiegamy od tematu...

nie istotne... ja polecam euro.. moze dlatego ze tam robilem swoje auto... nie przeszedlem do nikogo innego bo nie mam czemu... chodz teraz np sam bede robil instalacje w aucie i wytlumial je... sam chce z tym posiedziec i zrobic dokladnie wg regulaminu pasca...
GaceK

Postprzez MP » niedziela, 12 sierpnia 2007, 21:13

W Prelude, którą sam nagłaśniałem, w domowym garażu, ramka nie waliła, więc moim zdaniem można to zrobić.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez trance » niedziela, 12 sierpnia 2007, 22:45

GaceK napisał(a):No cwierkam bo z jakiegos zlego zrodla... Przy robieniu zeszlo rocznej wersji troche bylo sprzetu potem na obecna przyszlo jeszcze wiecej i troche innego... A z tego co sie domyslam to nie bedzie koniec :)

Jak jestes taki mądry to sam zapytaj Bartka ile kosztował ten projekt...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Ed » poniedziałek, 13 sierpnia 2007, 06:38

GaceK napisał(a):Ed,

mowie ze jak jest ramka to ciezko tak wytlumic zeby nie walilo... i sam jestes jakas herezja bo nie napisalem ze nie mozna tego uniknac ! czytaj uwazniej

nastepne dziecko neostrady...

nie ucz mnie na temat CA bo mam akurat spore pojecie i doswiadczenie o tym (mozesz sie zapytac twojego "guru" w CA czyli Bartka)

ponadto, startujac w ESPL nie masz za duzej wiedzy o poprawnym zestrojeniu auta i jak sam regulamin i zalozenia powstania ESPL'a mowia jest to kategoria zrobiona pod publicznosc (efektowne zabudowy i auta), a jezeli jestes taki madry na temat CA to wez wystaruj w SoundOff'ie to wtedy pogadamy, a do tego czasu to lepiej sie na te tematy nie wypowiadaj bo wiesz tylko tyle co wyczytales w kolorowych gazetkach lub zaslyszales od kogos
Ed
Frequent User

Postprzez trance » poniedziałek, 13 sierpnia 2007, 14:15

Gacek kiedyś w "sporze" o Twoje audio pt. "Gacek vs Reszta" bardziej na plus trzymałem Twoją stronę...dziś widzę, że jednak to był błąd bo Twoje wypowiedzi są ni z gruszki ni z pietruszki jak to zauważył np Kamil_Wolski a jak już mówisz cokolwiek z sensem to jest to wielebne wychwalanie EURO...najlepiej jakbyś przemyślał wszystko i dopiero się wypowiadał...bo jak na razie jesteś zapatrzony w EURO jakby nic innego w mieście nie było...wszystko inne to zło tylko EURO jest the best...tutaj jest zestawienie opinii o paru zakładach CA i zauwazyć można liczne wypowiedzi na temat praktycznie wszystkich liczących się reprezentantów...i jak ktoś bardzo lubi np. Saudio to wcale nie tyra innych...w tym miejscu wchodzisz Ty z tekstami typu EURO najlepsze reszta to dno wychwalając Accorda jako wzór nie do podważenia...

rozumiem, że tam zakładasz swoje audio znasz ludzi stamtąd ale Twoje sranie w banie stale tego samego schematu jest już nudne...

P.S Jeśli ktoś uważa tego posta za OT proszę moderatora o skasowanie go
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 13 sierpnia 2007, 14:40

Oj już darujmy sobie wszyscy to drapanie się po sutach bo już nudne to jest. Wszyscy znamy opinię Gacka i wystarczy!
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne