przez gshock » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 10:00
jak hydraulik to osobny obwod trza zrobic, bo jak w ten ori w aucie sie pusci to bedzie zaklocal dzialanie hamulca. w zwyklym trzeba mocno napiac linke i dosc czesto ja dociagac i wymieniac na nowa i bedzie git
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
przez malybmw3 » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 21:09
widze panowie ze gadacie sensownie co do powaznych startow to chyba tylko marzenia kwestia finansowa niestety przechyla szale na to ze nie da rady niestety startowac ciesze sie ze podabaja sie wam nasze filmiki ale zapraszamy na ogladanie na zywo www.kartodrom.pl sledzcie ta strone napewno bedzie napisane o ktorej i gdzie pozdroo
przez STELMI » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 21:23
malybmw3 napisał(a):widze panowie ze gadacie sensownie
przypomnij sobie jak kiedyś po Waszych wcześniejszych(tych z paleniem gumy) filmikach Sławek (Bracia) napisał, że brak na nich skilla itp. Teraz jest na co popatrzeć. Zresztą sam powiedz co wolisz oglądać? Palenie gumy czy jazdę bokiem? Bo ja na pewno wolę to co robicie teraz na kartodromie
przez Pawel BMW e36 » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 22:11
mozna wpiac sie w uklad ale korektor sily hamowania nie wytrzyma dlugo, nie wiem co to jest i do czego ale drogie podobno, mozan to jakos wzmocnic, mozna zastosowac pompke sprzegla z polneza podobno, koszt 50zl,
pytam z ciekawosci, jak wam budy znosza latanie bokiem po asfalcie??
chodzi i o opadanie drzwi, powiekszanie sie roznych szpar, wychodzenie kielichow do gory itd mam na mysli seryjna bude w stanie takim jak wiekszosc na rynku, bez dodatkowych spawow, zastrzalow i rozporek.
u mnie nie zauwazylem nic z tych rzeczy poza wyrwanym mocowaniem tylnej belki z karoserii, ale to juz nastapilo przed zabawa na torze i jest wada fabryczna w wersjach 6 cyl e36 - M3 ma juz wzmocnione te mocowania
g - przypomnij sobie zdjecia z trackday nszego....
fotki nissana primery brysia (na zakretach stracil spojnosc podwozia z karoseria)
widocznie nissany tak maja u mnie w bmeczce jedynym skutkiem latania bokiem
był oberwany tłumik
mi akurat kielich od strony pasazera zaczyna wylazic, bo 90% walilem w lewo ( taki urok placu).narazie problem dopiero sie zaczyna ale jak nie zrobie czegos z tym albo nie zaczne w 2 strone krecic to bedzie zonk
przez Pawel BMW e36 » wtorek, 8 stycznia 2008, 23:02
polecam rozporke, na moje powinna byc w kazdym aucie,poza wykonczonymi lozyskami przednich kol to sie nic nie dzieje, ale luz mialem juz przed kartodromem,