Kiełbasa napisał(a):ryba-1 widziany pod sklepem na nakielskiej kolo 21;30 i pozniej na osadzie pokazujac dzwiek Swojego silnika grupce osob
To takie meskie blachary byly
Kiełbasa napisał(a):ryba-1 widziany pod sklepem na nakielskiej kolo 21;30 i pozniej na osadzie pokazujac dzwiek Swojego silnika grupce osob
szkoda ze niektorzy nie wiedzili o spocie...dzieki chlopaki...

kamil_kicio napisał(a):szkoda ze niektorzy nie wiedzili o spocie...dzieki chlopaki...
Marcyska86 napisał(a):Kamil jezeli masz zamiar wszedzie robic mi wyrzuty sumienia ze nie powiedzialam Ci o spocie to weź sobie daruj !! Bo to juz troche zahacza o duuuze przegiecie!!!
Mav napisał(a):Widać nie zasłużyłeś...
Mav napisał(a):kamil_kicio napisał(a):szkoda ze niektorzy nie wiedzili o spocie...dzieki chlopaki...
Widać nie zasłużyłeś...![]()
![]()
Marcyska86 napisał(a):Kamil jezeli masz zamiar wszedzie robic mi wyrzuty sumienia ze nie powiedzialam Ci o spocie to weź sobie daruj !! Bo to juz troche zahacza o duuuze przegiecie!!!
Się nie przejmuj, on ma pretensje do chłopaków
Marcyska86 napisał(a):Mav napisał(a):kamil_kicio napisał(a):szkoda ze niektorzy nie wiedzili o spocie...dzieki chlopaki...
Widać nie zasłużyłeś...![]()
![]()
Się nie przejmuj, on ma pretensje do chłopaków
Mav niestety gruuuubo sie mylisz co do tego ze pretensje ma tylko do chlopakow...
No ale spoko jak dla mnie to juz koniec tematu bo to podobno ja jestem zalosna ze nie mowie nikomu o spotach ...