TRN

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez saron22 » sobota, 29 sierpnia 2009, 22:15

ja tez nie kumam co to znaczy "zakaz startu". Takie zakazy to moga byc na imprezach zorganizowanych gdy np jakies auto nie spelnia wymagan technicznych, nie ma OC albo kierowca nie ma kasku lub jest nietrzezwy. Dla mnie to bzdura bo jesli ktos ma komus zakazywac startowac to moze przed spotem napisze na forum kto startuje a kto nie i ten komu zakaza nie bedzie sie wcale fatygowal.
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 30 sierpnia 2009, 06:41

Fiveopac napisał(a):Żółte :> genialna maszyna.

to nawet wiem czyje ;)
Jechałeś z nim?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Fiveopac » niedziela, 30 sierpnia 2009, 09:39

STELMI napisał(a):to nawet wiem czyje ;)
Jechałeś z nim?

Chcialem bardzo ale skonczylo mu sie sprzeglo i wracal na holu. A tak chcialem sie odgryzc za zeszly rok :mrgreen:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez KOZI » niedziela, 30 sierpnia 2009, 13:33

sobcom napisał(a):witam wszystkich !!

Zapraszam w piatek - mam nadzieje ze sprzeglo bedzie sii :))

pozdrowionka z Torunia,

Przemek S2000
gg:546673

jedziemy o tysiaka?:) :P
KOZI

Postprzez Fazer » poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 22:45

hej mozna z wami pojechac??????/
Fazer

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 31 sierpnia 2009, 23:39

mysle ze tak ;) kozi chetnie sie przejedzie ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 12:59

Troche wyjasnien

Powiem tak jesli wam cos przeszkadza to nikt was nie zmusza do przyjezdzania.To my tworzymy ta ekipe od kupy lat my ogarniamy wszystko i zawsze jak cos sie dzieje to my dostajemy po dupie nikt inny bo nas TYLKO ZNAJA!!.My nie przyjezdzamy na spoty od roku tylko od jakis 8-7 lat.Fakt TRN to nie klub tylko EVent,ale to my jestesmy za ten EVENT odpowiedzialni i nie ma zadnej swoistej samowolki z innej strony.Jesli koles ma zakaz startu to ma zakaz startu on sam dobrze wie za co i dlaczego!.To wy jestescie na naszym terenie nie my na waszym jesli nie potraficie dostosowac sie do paru kwesti to zawsze mozecie sie gonic na koronowie;].Pare lat temu bylo tak ze nie mielismy sie ochoty gonic po ulicach to spoty sie konczyly na auli i kazdy sie rozjezdzal do domu po 30 gora 40 minutach.To my bekamy za wszystko i my chcemy szanowac te miejsce na ktore jezdzimy aby nie bylo jaj ze zrobia nam na zlosc i bramki powstawiaja bo juz takie informacje do nas dochodza!

Do Kozi: Odnosnie twojego tekstu

"gdy wrocilismy i nie zdazylismy nawet wyjsc z aut a tu halas, klaskony itd.
podjechaly z przeciwka jakies auta trupy wyleciala banda kurwa burakow i zaczeli z dupy walic ze co tu sie dzieje i jakim prawem ktokolwiek tu startuje.... "

Czy ty chcesz chlopaku na siebie wyrok podpisac ????

Zadymy chcesz szukac nie ma problemu..

Bo widze ze za bardzo cie nosi.
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez weede » środa, 2 września 2009, 13:10

t0mI napisał(a):Fakt TRN to nie klub tylko EVent,ale to my jestesmy za ten EVENT odpowiedzialni i nie ma zadnej swoistej samowolki z innej strony.Jesli koles ma zakaz startu to ma zakaz startu on sam dobrze wie za co i dlaczego!

hola hola
jest jakis regulamin, zasady startowania? Tez chcialem wpasc kiedys do torunia wiec powiedz więcej na czym polega event TRN?
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 13:10

Do Aniolek

ORGANIZATORAMI SĄ WSZYSCY CI KTÓRZY SA W DANYM DNIU NA SPOCIE I WSZYSCY ONI SĄ ODPOWIEDZIALNI ZA CAŁY PZREBIEG IMPREZY TAKŻE ZA TO ABY EWĘTUALNIE USUNĄĆ KOGOS Z NIEJ LUB UNIEMOŻLIWIĆ STARTY I NIKT INNY NO CHYBA ŻE CHCE PŁACIĆ ZA WSZYSTKICH MANDATY I ZBIERAĆ PUNKTY KARNE A JEŚLI TAK BARDZO CHCE BYĆ NAJWAŻNIEJSZY TO NIECH ORGANIZUJE NA LOTNISKU WYSCIGI I BEDZIE WTEDY BOSSEM ALE NIE NA ULICY

Tak wszyscy mowisZ??? to czemu zawsze jak policja przyjezdza my zostaniemy a kazdy ucieka?? wytlumaczysz mi to??.i zawsze to nasza ekipe trzepia a nie tych wszystkich turystow ktorzy przyjezdzaja z dupami aby sie po lansowac ze sa na wyscigach a pozniej spierdola jak policja wpadniE.Zastanow sie dobrze 2 razy chlopaku co napiszesz
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez ravestation » środa, 2 września 2009, 13:11

t0mI napisał(a):Czy ty chcesz chlopaku na siebie wyrok podpisac ????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 13:16

ravestation napisał(a):
t0mI napisał(a):Czy ty chcesz chlopaku na siebie wyrok podpisac ????

humor dopisuje?
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez AC_grzechu » środa, 2 września 2009, 13:18

Proponuje obejrzenie filmu Gangi Nowego Jorku, bo jeszcze trochę i tym się to skończy. Ten teren należy do Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej oraz w części do zakładów tam produkujących. Wiec teksty że to Wasz teren są lekko przesadzone.

Ale tekst że Kozi chce wydać na siebie wyrok podobał mi się najbardziej. Że tak zapytam - ile masz lat kolego? Trzy, cztery może?

W sumie nie powinienem się wypowiadać bo to nie moja broszka ani nie moja sprawa ale rozsśmieszyło mnie to do łez.

Pozdrawiam serdecznie cały Toruń. Na szczęście większość ludzi to zajebiscie kolesie!

Pozdro
g
AC_grzechu

Postprzez Bizon86 » środa, 2 września 2009, 13:19

t0mI napisał(a):Troche wyjasnien

Powiem tak jesli wam cos przeszkadza to nikt was nie zmusza do przyjezdzania.To my tworzymy ta ekipe od kupy lat my ogarniamy wszystko i zawsze jak cos sie dzieje to my dostajemy po dupie nikt inny bo nas TYLKO ZNAJA!!.My nie przyjezdzamy na spoty od roku tylko od jakis 8-7 lat.Fakt TRN to nie klub tylko EVent,ale to my jestesmy za ten EVENT odpowiedzialni i nie ma zadnej swoistej samowolki z innej strony.Jesli koles ma zakaz startu to ma zakaz startu on sam dobrze wie za co i dlaczego!.To wy jestescie na naszym terenie nie my na waszym jesli nie potraficie dostosowac sie do paru kwesti to zawsze mozecie sie gonic na koronowie;].Pare lat temu bylo tak ze nie mielismy sie ochoty gonic po ulicach to spoty sie konczyly na auli i kazdy sie rozjezdzal do domu po 30 gora 40 minutach.To my bekamy za wszystko i my chcemy szanowac te miejsce na ktore jezdzimy aby nie bylo jaj ze zrobia nam na zlosc i bramki powstawiaja bo juz takie informacje do nas dochodza!

Do Kozi: Odnosnie twojego tekstu

"gdy wrocilismy i nie zdazylismy nawet wyjsc z aut a tu halas, klaskony itd.
podjechaly z przeciwka jakies auta trupy wyleciala banda kurwa burakow i zaczeli z dupy walic ze co tu sie dzieje i jakim prawem ktokolwiek tu startuje.... "

Zadymy chcesz szukac nie ma problemu..

Bo widze ze za bardzo cie nosi.

Za kogo ty sie koleś uważasz to jest twoja prywatna ulica ze takimi tekstami rzucasz no i jeszcze te grożby a pozatym za to ze ktoś sie ścigal nie dostaniesz mandatu tylko ta osoba ktora sie ścigała a co do barierek na ulicy to sami sobie musieliscie nagrabic skoro chca wam je tam postawic
Bizon86
User

Postprzez ravestation » środa, 2 września 2009, 13:20

t0mI napisał(a):ravestation napisał/a:
t0mI napisał/a:

humor dopisuje?

dzieciak jeszcze z Ciebie ;)
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez t0mI » środa, 2 września 2009, 13:22

Faktycznie czekam na dowod!!

Nikt nie bedzie rzucal w naszym kierunku od burkow itp itd..wiec to wy sie powinniscie luzowac ze swoimi tekstami
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne