GaceK napisał(a):Griszczuk napisał(a):STELMI napisał(a):Griszczuk napisał(a):Czy to ta A3 z doklejonym MTM ??
tak. Czemu skasowałeś to co napisałeś wcześniej ??
Bo mam ubaw z tej MTM
A o niby czemu i z czego? Wiesz co to MTM? Wiesz jaki maja zakres dzialalnosci? Najpierw to sie dowiedz a pozniej mozemy porozmawiac.
Griszczuk napisał(a):STELMI napisał(a):Griszczuk napisał(a):Czy to ta A3 z doklejonym MTM ??
Bo mam ubaw z tej MTM
Gacek poczytaj sobie troszke o MTM
http://www.mtm-online.de/en/index.php?nav=3&FZID=A3110

Kamil Wolski napisał(a):Gacek, daj chłopie na luz. Dużo szumu o nic. Jedno auto nie może bo puknięte, drugie nie może, bo trzeba polakierować błotnik (a ludzie jeżdżą bez zderzaków), do tego brak prawka bo odebrali... Chcesz poprzeć swoje słowa, rób auto, jedź na pas i sprawdź się z tymi którzy niby są tacy wolni... Auto się zrobi, nie będzie prawka to niech Cię kumpel, żona, dziewczyna, wujek ktokolwiek zawiezie i na tą kreskę staniesz. Rozwieje to wszystkie wątpliwości.
Poza tym, nie pisz że jakieś auto nie mogło mieć 130KM, bo tego nie odczułeś... Dla 20KM ludzie wydają fortunę, do tego różnica mas i obyty kierownik (MAV myślę że potrafi zmieniać biegi) i mogło to zrobić z Tobą naprawdę co chciało
...
Dla mnie temat się ciągnie nie potrzebne. Zaraz ja mógłbym się włączyć do tematu że jak kupie sobie dla przykładu MX-5, wrzucę turbinę to objadę was wszystkich... Puste słowa nam tu nie są potrzebne. FAKTY! FAKTY!
Ps.
Czy leci z nami moderator?
Edited:GaceK napisał(a):Griszczuk napisał(a):STELMI napisał(a):Griszczuk napisał(a):Czy to ta A3 z doklejonym MTM ??
Bo mam ubaw z tej MTM
A o niby czemu i z czego? Wiesz co to MTM? Wiesz jaki maja zakres dzialalnosci? Najpierw to sie dowiedz a pozniej mozemy porozmawiac.
Czemu mówisz żeby się dowiedział, skoro nie wiesz czy wie?
GaceK napisał(a):Griszczuk napisał(a):STELMI napisał(a):Griszczuk napisał(a):Czy to ta A3 z doklejonym MTM ??
Bo mam ubaw z tej MTM
Gacek poczytaj sobie troszke o MTM
http://www.mtm-online.de/en/index.php?nav=3&FZID=A3110
No i Ty chyba nie umiesz czytac czym sie zajmuje MTM, chyba ze myslisz ze jak ktos robi auto w MTM to musi wszystko kupic na maxa to wtedy mialbys racje a tak to sie naucz jezyka i zycia ze idzie i kupujesz co chcesz - wiesz o tym ze tak sie robi? Bo chyba nie! Poza tym jakbys czytal uwaznie to bys dojrzal ze pierwszy wlasciciel w niemczech to zrobil i z tego co sam wiem to jest tylko zawieszenie i mozliwe hamulce a co do silnika to nie mierzylem go na hamowni i nie wiem czy ma jakis podstawowy chociaz pakiet.
A co do samego MTM-a to dzieciaku 6 lat temu bylo troche inaczej i inne byly pakiety. Znajomy z Warszawy mial najnizszy z MTM-a to mial 159KM
GaceK napisał(a):
No i powiedzialem ze czekam az bede mial prawko i naprawiona A3 to moge sie zmierzyc z kazdym pokolei z ktorymi rozmawiam, a tymczasem poki jest w garazu Z3 moze ktos sprobuje z Z3 z 97 roku ktory wazy 1 400 kg ?
Kuba007 napisał(a):GaceK napisał(a):
No i powiedzialem ze czekam az bede mial prawko i naprawiona A3 to moge sie zmierzyc z kazdym pokolei z ktorymi rozmawiam, a tymczasem poki jest w garazu Z3 moze ktos sprobuje z Z3 z 97 roku ktory wazy 1 400 kg ?
to w koncu czekasz na to prawko czy wystawiasz z3