Rozpoczęcie WAKACJI - PAS STARTOWY

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » wtorek, 3 lipca 2007, 21:49

MałoTkniętyMotor ?
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 3 lipca 2007, 21:50

Gacek, daj chłopie na luz. Dużo szumu o nic. Jedno auto nie może bo puknięte, drugie nie może, bo trzeba polakierować błotnik (a ludzie jeżdżą bez zderzaków :roll: ), do tego brak prawka bo odebrali... Chcesz poprzeć swoje słowa, rób auto, jedź na pas i sprawdź się z tymi którzy niby są tacy wolni... Auto się zrobi, nie będzie prawka to niech Cię kumpel, żona, dziewczyna, wujek ktokolwiek zawiezie i na tą kreskę staniesz. Rozwieje to wszystkie wątpliwości.

Poza tym, nie pisz że jakieś auto nie mogło mieć 130KM, bo tego nie odczułeś... Dla 20KM ludzie wydają fortunę, do tego różnica mas i obyty kierownik (MAV myślę że potrafi zmieniać biegi :P) i mogło to zrobić z Tobą naprawdę co chciało :roll: ...

Dla mnie temat się ciągnie nie potrzebne. Zaraz ja mógłbym się włączyć do tematu że jak kupie sobie dla przykładu MX-5, wrzucę turbinę to objadę was wszystkich... Puste słowa nam tu nie są potrzebne. FAKTY! FAKTY!

Ps.
Czy leci z nami moderator?

Edited:

GaceK napisał(a):
Griszczuk napisał(a):
STELMI napisał(a):
Griszczuk napisał(a):Czy to ta A3 z doklejonym MTM ??

tak. Czemu skasowałeś to co napisałeś wcześniej ?? :P

Bo mam ubaw z tej MTM :mrgreen:

A o niby czemu i z czego? Wiesz co to MTM? Wiesz jaki maja zakres dzialalnosci? Najpierw to sie dowiedz a pozniej mozemy porozmawiac.

Czemu mówisz żeby się dowiedział, skoro nie wiesz czy wie?
Ostatnio edytowano wtorek, 3 lipca 2007, 21:51 przez Kamil Wolski, łącznie edytowano 1 raz
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » wtorek, 3 lipca 2007, 21:51

były 2 rodzaje VTECów, na jednym i na dwóch wałkach (odpowiednio 124 i 160KM). Mav ma ten 160KM, ale przez to, że ma zostawiony seryjny wydech od 1.5 o małej średnicy ma ok 130-140KM obecnie. A silnik który wstawiał nie rozbierał
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 21:54

Griszczuk napisał(a):
STELMI napisał(a):

Gacek poczytaj sobie troszke o MTM ;)

http://www.mtm-online.de/en/index.php?nav=3&FZID=A3110

No i Ty chyba nie umiesz czytac czym sie zajmuje MTM, chyba ze myslisz ze jak ktos robi auto w MTM to musi wszystko kupic na maxa to wtedy mialbys racje a tak to sie naucz jezyka i zycia ze idzie i kupujesz co chcesz - wiesz o tym ze tak sie robi? Bo chyba nie! Poza tym jakbys czytal uwaznie to bys dojrzal ze pierwszy wlasciciel w niemczech to zrobil i z tego co sam wiem to jest tylko zawieszenie i mozliwe hamulce a co do silnika to nie mierzylem go na hamowni i nie wiem czy ma jakis podstawowy chociaz pakiet.

A co do samego MTM-a to dzieciaku 6 lat temu bylo troche inaczej i inne byly pakiety. Znajomy z Warszawy mial najnizszy z MTM-a to mial 159KM
GaceK

Postprzez Dziadek » wtorek, 3 lipca 2007, 21:56

MTM ma slabe programy, bardzo zachowawcze, chlopaki jak sie keidys na ustawke do niemiec naszymi tdi wybrali , to zloili te ichniejsze abt i mtmy tak ze az wstyd gospodarzom bylo :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » wtorek, 3 lipca 2007, 21:57

Gacek cofnij sie kilka postow i zobacz co napisalem na naszym przykladzie , jak ci mowie ze ma mniejsza srednice wydechu niz seryjne b16a2 to tak jest , jak ci mowie ze przez to ma mniej mocy to tak jest , a skad to wiem? Bo wkladalismy ten silnik i byl testowany(przyspieszenia) po wlozeniu, wiem to tez z doswiadczenie z hondami , wiec prosze cie czytaj uwaznie lub nastaw sie tez na odbior tresci a nie tylko na nadawanie, zreszta nie tylko moc jest wazna, lecz przelozenia w skrzyni a w tym honda jest calkiem niezla.
Ostatnio edytowano wtorek, 3 lipca 2007, 21:59 przez GaRaż, łącznie edytowano 1 raz
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 21:57

Kamil Wolski napisał(a):Gacek, daj chłopie na luz. Dużo szumu o nic. Jedno auto nie może bo puknięte, drugie nie może, bo trzeba polakierować błotnik (a ludzie jeżdżą bez zderzaków :roll: ), do tego brak prawka bo odebrali... Chcesz poprzeć swoje słowa, rób auto, jedź na pas i sprawdź się z tymi którzy niby są tacy wolni... Auto się zrobi, nie będzie prawka to niech Cię kumpel, żona, dziewczyna, wujek ktokolwiek zawiezie i na tą kreskę staniesz. Rozwieje to wszystkie wątpliwości.

Poza tym, nie pisz że jakieś auto nie mogło mieć 130KM, bo tego nie odczułeś... Dla 20KM ludzie wydają fortunę, do tego różnica mas i obyty kierownik (MAV myślę że potrafi zmieniać biegi :P) i mogło to zrobić z Tobą naprawdę co chciało :roll: ...

Dla mnie temat się ciągnie nie potrzebne. Zaraz ja mógłbym się włączyć do tematu że jak kupie sobie dla przykładu MX-5, wrzucę turbinę to objadę was wszystkich... Puste słowa nam tu nie są potrzebne. FAKTY! FAKTY!

Ps.
Czy leci z nami moderator?

Edited:

GaceK napisał(a):
Griszczuk napisał(a):
STELMI napisał(a):

A o niby czemu i z czego? Wiesz co to MTM? Wiesz jaki maja zakres dzialalnosci? Najpierw to sie dowiedz a pozniej mozemy porozmawiac.

Czemu mówisz żeby się dowiedział, skoro nie wiesz czy wie?

No i powiedzialem ze czekam az bede mial prawko i naprawiona A3 to moge sie zmierzyc z kazdym pokolei z ktorymi rozmawiam, a tymczasem poki jest w garazu Z3 moze ktos sprobuje z Z3 z 97 roku ktory wazy 1 400 kg ? :P
GaceK

Postprzez Kuba007 » wtorek, 3 lipca 2007, 21:59

skad wiesz, ze masz zawieche od mtm i hamulce? ja mysle, ze kupiles tylko naklejke MTM a gratis było te małe stado 9 koni :mrgreen:
Kuba007
Super user

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 21:59

Dobra poczekamy az A3 bedzie dopuszczone do ruchu to sie sprawdzimy...
GaceK

Postprzez Griszczuk » wtorek, 3 lipca 2007, 22:00

GaceK napisał(a):
Griszczuk napisał(a):
STELMI napisał(a):

Gacek poczytaj sobie troszke o MTM ;)

http://www.mtm-online.de/en/index.php?nav=3&FZID=A3110

No i Ty chyba nie umiesz czytac czym sie zajmuje MTM, chyba ze myslisz ze jak ktos robi auto w MTM to musi wszystko kupic na maxa to wtedy mialbys racje a tak to sie naucz jezyka i zycia ze idzie i kupujesz co chcesz - wiesz o tym ze tak sie robi? Bo chyba nie! Poza tym jakbys czytal uwaznie to bys dojrzal ze pierwszy wlasciciel w niemczech to zrobil i z tego co sam wiem to jest tylko zawieszenie i mozliwe hamulce a co do silnika to nie mierzylem go na hamowni i nie wiem czy ma jakis podstawowy chociaz pakiet.

A co do samego MTM-a to dzieciaku 6 lat temu bylo troche inaczej i inne byly pakiety. Znajomy z Warszawy mial najnizszy z MTM-a to mial 159KM

Wystarczy poczytać forum a3 jesli MTM "szwabowi" zmieniało zawias itd... to napewno wbiło to w niemiecki dowód ;) bo to MTM. :mrgreen:

Ps. dzieki za odmłodzenie ;)
Griszczuk

Postprzez Kuba007 » wtorek, 3 lipca 2007, 22:01

GaceK napisał(a):
No i powiedzialem ze czekam az bede mial prawko i naprawiona A3 to moge sie zmierzyc z kazdym pokolei z ktorymi rozmawiam, a tymczasem poki jest w garazu Z3 moze ktos sprobuje z Z3 z 97 roku ktory wazy 1 400 kg ? :P

to w koncu czekasz na to prawko czy wystawiasz z3
Kuba007
Super user

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 22:01

To jesli jestes taki stary to prosze pana samochod kupilem w Polsce od polaka ktory byl drugim wlascicielem.
GaceK

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 22:03

Kuba007 napisał(a):
GaceK napisał(a):

to w koncu czekasz na to prawko czy wystawiasz z3

Z3 moge wystawic jak bedzie stalo w garazu bo prawdopodobnie jutro oddam do polakierowania blotnika jak nie to jesli jeden facet go na dniach nie kupi moge sie z kims ustawic.. Jesli ktos chce sie sprawdzic z wolna BMK-a...
GaceK

Postprzez Dziadek » wtorek, 3 lipca 2007, 22:03

i briefu nie dostales?
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Griszczuk » wtorek, 3 lipca 2007, 22:05

GaceK napisał(a):To jesli jestes taki stary to prosze pana samochod kupilem w Polsce od polaka ktory byl drugim wlascicielem.

Griszczuk jestem miło mi :)
Griszczuk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne