GTR w bydgosczy

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez kubas » środa, 21 stycznia 2009, 17:41

hehehe ten gt-r niby fajny ale nissan lekko sobie przegial z pisaniem ze uzywanie fury bez kontroli trakcji powoduje utrate gwarancji.... no i niestety jak sie jezdzi bez kontroli trakcji to skrzynka mowi papa bardzoooooooo szybko... nie ma rozy bez kolcow...
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » środa, 21 stycznia 2009, 17:42

Czy ja wiem czy to powinniśmy rozpatrywać jako minus... W innym aucie w związku z tym po prostu nie mógłbyś wyłączyć tej kontroli...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » środa, 21 stycznia 2009, 17:51

dave napisał(a):3,5 do setki i 11,7 na cwiartke :>

kurde i wtym momencie zostały wyjasnione nasze pseudo tuningi starych petow... podjedzie na swiatlach jakis starszy koles takim nissanem ktorego wogole nie bawia wyscigi i wyjebie nas jak dziecko a do tego w komforcie, z muzyczka itp... powinnismy zamknac forum i przezucic sie na szachy:) jedyna metoda jest chyba sprzedac samochody i grac za to w totolotka itp. liczac na wyhrana zeby kupi ctakie auto...:) Moze przesadzam ale taka prawda, taki skyline to prawie ideal! i bardzo szybki a nie tylko szybki i nadaje sie do jazdy na codzien i komfot i wogole...
KOZI

Postprzez KOZI » środa, 21 stycznia 2009, 17:52

doodie napisał(a):no to kupila osoba ktora raczej nie zawita na spotach chyba ze jakims cudem synowi uda sie to zrobic :mrgreen:

Wołek? :mrgreen:
KOZI

Postprzez --orzech-- » środa, 21 stycznia 2009, 18:40

ja pierdole jak ty marudzisz...kozi i daj juz spokoj z tym hazardem bo totolotek to tez hazard!
i pomysl maly czlowieku co bys zrobil z crxem za choc polowe tej kwoty za jaka on kupil tego gtra... mialbyc 1,7 do setki i takie audio ze ho ho...

albo jeszcze inaczej... sprzedaj crxa.... stsarego nerki serce itp... dom i kup tskiego gtra i nie marudz ja cie blagam
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Kamil Wolski » środa, 21 stycznia 2009, 18:46

Orzech, nie denerwuj się bo gubisz się na klawiaturze. ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » środa, 21 stycznia 2009, 19:11

ja jego moze marudze ale nie pierdol ze crx nawet po wsadzeniu 200 tys zl bylby 'fajnijszy" niż taki GTR, może sie starzeje ale i tak wolałbym GTRa!
KOZI

Postprzez --orzech-- » środa, 21 stycznia 2009, 19:28

ty no kurwa kazdy by wolal ale ty sie urodziles wczorja czy jak... co ja nie marze o z4 m coupe czy nowej m3 marze i co z tego... marudze ze bmka stara rozowa i nie jedzie?
bez kitu kozi ty sie nie starzejesz ty sie zadłużasz i popadasz w coraz głębszą depreche...
--orzech--
srtb crew

Postprzez wadel » środa, 21 stycznia 2009, 19:45

Kasa, kasa, kasa ... Kurwa przeciez chodzi o fan. Ja tam lubie klimat takich aut jak corsy w lecie, e30 czy tam crxy, co tam kto lubi takie blaszaki to maja swoj klimat. Idziesz grubo jebniesz i fajno zrobisz fotke zadzwonisz po kumpla zeby cie wyciagnal i kombinujesz co by to nowego wykombinowac.
200KM 280Nm

Cyt. "Najlepiej kup sobie Impreze gotową w salonie
jak reszta japiszonów i koszulke z krokodylem ... "
wadel
Forum Clubber

Auto: A4B7

Postprzez tomi » środa, 21 stycznia 2009, 20:25

niby fajnie że coś takiego pojawilo sie w naszym mieście, chociaz uwierze jak zobacze na żywo lub na fotce, z drugiej strony jest to niedościgniona fura i na chwile obecna nie ta liga; widać kto rządzi w mieście ;)
jest GTR ................................długo długo nic a później reszta szybkich samochodów
tomi
Forum Killer

Postprzez doodie » środa, 21 stycznia 2009, 22:52

KOZI napisał(a):
dave napisał(a):3,5 do setki i 11,7 na cwiartke :>

kurde i wtym momencie zostały wyjasnione nasze pseudo tuningi starych petow... podjedzie na swiatlach jakis starszy koles takim nissanem ktorego wogole nie bawia wyscigi i wyjebie nas jak dziecko a do tego w komforcie, z muzyczka itp... powinnismy zamknac forum i przezucic sie na szachy:) jedyna metoda jest chyba sprzedac samochody i grac za to w totolotka itp. liczac na wyhrana zeby kupi ctakie auto...:) Moze przesadzam ale taka prawda, taki skyline to prawie ideal! i bardzo szybki a nie tylko szybki i nadaje sie do jazdy na codzien i komfot i wogole...

kozi do roboty a nie totolotek gosciowi fury nikt za darmo nie dal od pierdolenia nikt sie nie w wzbogacil chyba
ze jest meska dziwka :p

w kazdym razie auto jest biale i na bydgoskich potwierdzona informacja u zrodla

i pomysleci ze kozi kiedys drugiego biegu wrzucic nie potrafil a teraz sni mu sie GTR ;P

:mrgreen:
doodie

Postprzez KOZI » czwartek, 22 stycznia 2009, 00:23

Ja pierdole o co Wam wszystkim chodzi. Moze mamy rozne priorytety czy cele ale wolalbym GTR-a niz crxa czy corse i tyle... GTRem tez mozna jebnac i zadzwonic po kumpla i to z duuuzo wiekszym prawdopodobienstwem ze bedzie sie w stanie jeszcze wogole gdzies zadzwonic...
Pisalem ze GTR jest fajny i ze jakby na to z boku spojrzec to zwala ze my mamy swoje grono i sie przepychamy podjarani o pare KM a ta czy w ta naszymi parnikami a taki koles co napewno nie jest pasjonatem w takim stoponiu przynajmniej jak my kupil sobie takiego GTRa i moglby byc na szczycie rankingu SRTB, potem 15 enterow i ktos kolejny (dobrze to Tomi napisal - jedyny madry post zreszta).
I czy ja doodie napisalem z jakas zawiscia to do niego albo w stylu ze "skurwiel"sobie kupil czy cos takiego? Czy mowilem ze nie zapracowal? pewnie zapracowal i ma no i dobrze, ze ma. Urzeklo mnie to auto bo sobie jakis czas temu przegladalem bujajac w oblokach allegro i zastannawialem sie co bym chcial miec myslac, ze np porsche z apopularne, ferrari srednie na codzien na nasze drogi, jakies corvetty czy mustangi szalowo nie jezdza w wiekszosci wersji a taki GTr jest bardzo fajnym i zaawansowanym technologicznie autem a Wy kurwa jakas zadyme chuj wie o co robice. A na chwile obecna mnie na nie nie stac nawet ciezka praca (jak to ujal dobrze Tomi - nie ta liga) wiec moglbym sobie kupic jakbym np. wygral w totolotka.
I jakos nie przypominam sobie zebym kiedys jakiegos biegu nie umial wbijac tak na marginesie...
KOZI

Postprzez --orzech-- » czwartek, 22 stycznia 2009, 07:29

ten koles jest pasjonatem motoryzacji...
mial a8 w12 kiedyś uzaleznial od udanego kontraktu zakup pagani zondy (nie wyszło)
i teraz kupil to... ilu kolesi po50tce nie bedacych pasjonatami wie co to kurwa jest jakis tam "skyline" , gtr i ze go znow produkuja. No i komu by sie chcialo zciagac go usa samodzielnie... noormalny pryk by tylko zajebal sobie dobry kalendarz z datami na 1,5-2 lata i czekal na swoja kolej... tyle
--orzech--
srtb crew

Postprzez rulek » czwartek, 22 stycznia 2009, 08:05

Kozi a nie widzisz ze jakos tylko Ty masz okrutne cisnienie redagujac posty :?: Kazdy jeden po kolei pisze ze fajny, zajebisty, dobrze byloby miec w garazu. Ale nikt nie placze tak jak Ty. Chlopie wez sie naprawde w garsc, nie pisze tego wcale zlosliwie. Poczytaj swoje posty potem nasze, albo odwrotnie, najpierw nasze potem swoje. A co do GTRa to napisze tak, jak zobacze na zywo to sie wypowiem ;)
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez doodie » czwartek, 22 stycznia 2009, 08:06

orzech dobrze mowisz
rulek rowniez
kozi kup sobie jakies tabletki na pamiec i na nadcisnienie
pis
:P
doodie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne