Koniec okresu ochronnego dla trolli

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Koniu » wtorek, 22 stycznia 2008, 18:23

Japierdziu... Brychu rozumiem, że porządek musi być... Ale każdy użytkownik a nie admin/mod to teraz rasa gorsza, która może łaskawie pisać na SRTB... Moim zdaniem wypowiedzi z cyklu " admin może wszystko bo ma kaprys" albo " dostaniesz bana bo mam takie widzimisie" nic dobrego tu nie wniosą... Powiedz czym jest forum bez uczestników :?: Jeszcze raz powtórzę: jestem jaknajbardziej za porządkiem, składem i ładem, ale poczułem się jakbyś miał wszystkich Userów w poprostu w dupie... Peace...
Koniu
Super user

Postprzez rulek » wtorek, 22 stycznia 2008, 19:16

Hehe i zaczynaja sie krzyki i niezadowolenia :lol: Mysle ze jednak nie do wszystkich ten tekst trafia 8)
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez FELIPE » wtorek, 22 stycznia 2008, 20:53

Brychu jest do kwadratu dosadny bo tak trzeba, na forum zrobil sie BURDEL i tylko dzielny alfons moze zrobic z tym porzadek :)

ciekawe ze najwiecej narzekaja Ci, ktorzy zrobili sobie z SRTB forum towarzyskie, jesli posty beda mialy wiecej tresci zwiazanej z tematyka forum nikt nie powinien czuc sie zagrozony

Brychu SZERYFIE do dzieła, a zeby w naturze byla rownowaga to za kazdego bana stawiasz 0,7 whiskacza, jak sie zbierze powyzej 3 flaszek to wpadniemy do Koziego i obalimy :)
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez weede » wtorek, 22 stycznia 2008, 21:27

Koniu napisał(a):" admin może wszystko bo ma kaprys" albo " dostaniesz bana bo mam takie widzimisie"

tak nigdy nie bylo, ale warto pamietac, ze jak juz sie dostanie, to raczej nie ma powodów zeby slac PW
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez szatek92 » wtorek, 22 stycznia 2008, 21:47

Ja skomentuje krótko, Może powiedziane zbyt dosadnie ale ogólnie jeśli trzeba tak trzeba było to ok.
szatek92
Super user

Postprzez qualin » wtorek, 22 stycznia 2008, 22:00

weede napisał(a):
Koniu napisał(a):" admin może wszystko bo ma kaprys" albo " dostaniesz bana bo mam takie widzimisie"

tak nigdy nie bylo, ale warto pamietac, ze jak juz sie dostanie, to raczej nie ma powodów zeby slac PW

to jak sie ma bana mozna PW nadal wsylac ?
oj chyba nie da rady bez zalogowania sie na forum, wiec zostaje tylko "mail to admin" :P

co do tych regul to ok, tylk na boga napiszcie to normalnym jezykiem, bo naprawde zle sie to czyta normalnym osobom, chcecie robic jakis podzial na ronych i rowniejszych ? nei mowie tu o adminach i modach ale gdzies tam bylo wspomniane ze niektorzy uzytkownicy tez stoja ponad prawem i moga sobie robic co im sie tylko podoba na forum.
pamietam takie jedno forum motoryzacyjne na ktorym siedziala sobie elita i kazdy kto mial auto tanze niz za 100 patykow to byl wiesniak itp.
Moja propozycja jest taka zeby jeszcze raz na spokojnie sobie przeczytac punkt po punkcie, zdanie po zdaniu, wyraz po wyrazie i przeanalizowac dokladnie. niech to bedzie napisane profi a nie jak na forum kolegow z trzepaka co chca tylko pisac i tym kto dalej do smietnika potrafi nasikac i w sposob mocno kontrowersyjny wyznaczaja sobie reguly jakie beda panoac na ich trzepaku, a komu si enei podoba to nie spada i wogole.
naprawde kipi gowniarstwem troche z tego nowego regulaminu, nei da sie sformulowac tego troszke inaczej ?
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez RULES » wtorek, 22 stycznia 2008, 22:31

qualin napisał(a):na boga napiszcie to normalnym jezykiem, bo naprawde zle sie to czyta normalnym osobom

Na Boga jak chcesz poczytać coś normalnego to wejdz w REGULAMIN, a jest nim post wyżej "zasady tego forum". Ten post nie jest REGULAMINEM tylko dosadnym jego wyjaśnieniem dla mniej kumatych.
RULES
Super user

Postprzez rulek » wtorek, 22 stycznia 2008, 22:35

Nikt tu nie sadzi ze ktos kto ma auto ponizej okreslonej kwoty jest gorszy. Przynajmniej z osob ktore osobiscie znam. I dam sobie za to glowe obciac. Jak juz Rules napisal, slowa Brycha sa do tych ktorzy nie potrafia normalnie interpretowac regulaminu, wiec skoro Ty Qualin potrafisz, a sadze ze potrafisz, to mysle ze nie musisz juz bic piany.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez qualin » wtorek, 22 stycznia 2008, 22:46

rulek napisał(a):Nikt tu nie sadzi ze ktos kto ma auto ponizej okreslonej kwoty jest gorszy. Przynajmniej z osob ktore osobiscie znam.

ja nic takiego nie pisalem tylko podalem jako przyklad jak to sie elity tworza na innych forach, rownie dobrze moglem napisac ze ktos tam gdzies nie tolerowal na jakims forum ludzi z nickami na literke A. czytac ze zrozumieniem a nie co 2 wyraz opuszczac :P :P :P
a wracajac znowu do tego tematu to niestety jest to podklejone i napewno wiecej ludzi zajrzy najpierw tu a nie do regulaminu, do ktorego tak naprawde malo osob zaglada bo pzewaznie jest on podobny do tego jaki czytalo si ekiedys na jakims innym forum auto moto w zwiazku z czym duza czesc ludkow sobie to odpusci a zajrzy pewnie tutaj bo ich nazwa topicu zaintryguje a tam sobie przeczytaja jakis dziwny regulamin.
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez rulek » wtorek, 22 stycznia 2008, 23:05

Ja czytam ze zrozumieniem i skoro podales to jako przyklad to wywnioskowalem ze mozesz cos sugerowac. Dlatego dosadnie to wyjasnilem. Lepiej dusic watpliwosci w zarodku niz pozwalac rozwijac sie kolejnym konfliktom ;)
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » wtorek, 22 stycznia 2008, 23:33

qualin napisał(a): nie wiem o co tyle szumu, wejdzie na inne fora to dopiero zobaczycie co to jest burdel i dzieci neostrady. tu wg mnie jest i tak bardzo poukladane wszytko.

Absolutnie nie interesuje mnie co się widzi wchodząc na inne fora, wiem natomiast jak chcemy, aby wyglądało to forum.

qualin napisał(a):gdzies tam bylo wspomniane ze niektorzy uzytkownicy tez stoja ponad prawem i moga sobie robic co im sie tylko podoba na forum.

Hmm... Jakby Ci to powiedzieć.... Po prostu tak jest i tak będzie - jak to w życiu.

qualin napisał(a):Moja propozycja jest taka zeby jeszcze raz na spokojnie sobie przeczytac punkt po punkcie, zdanie po zdaniu, wyraz po wyrazie i przeanalizowac dokladnie.

Moja propozycja jest taka, abyś skupił się bardziej na merytorycznej stronie forum, a nie dopierdalał się do tego co napisałem.

Bardzo imponuje mi, że jesteś moderatorem aż na dwóch forach internetowych, ale mam zupełnie odmienne zdanie na temat forum SRTB niż Ty. Mało mnie interesuje, że na innych forach jest większy burdel. W Somalii średnie zarobki mieszkańca na rok są też niższe niż w Polsce, co nie znaczy że nie mamy dążyć do tego, aby zarabiać więcej. Zawsze i wszędzie w życiu jest tak, że pewna grupa osób jest uprzywilejowana - tak samo jest na tym forum.

Skup się na tematach związanych z tematyką forum, tutaj Twoja argumentacja oraz wywody niczego nie zmienią.

FELIPE napisał(a):ciekawe ze najwiecej narzekaja Ci, ktorzy zrobili sobie z SRTB forum towarzyskie

Jakże trafnie to podsumowałeś Filip.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez qualin » środa, 23 stycznia 2008, 00:12

Brychu napisał(a):Moja propozycja jest taka, abyś skupił się bardziej na merytorycznej stronie forum, a nie dopierdalał się do tego co napisałem.

a czy forum przypadkiem nie sluzy do dyskutowania ? jezeli jestes taki wrazliwy na komentowanie twoich wypowiedzi to ich nie zamieszczaj. wiadomo ze ile ludzi tyle opini ale badzmy dojrzali i nauczmy sie rozmawiac na kazdy temat. moze teraz mam czekac az dostane ostrzezenie bo moj tok rozumowania odbiega od wzorca jaki ty sobie wyimaginowales ?!
Brychu napisał(a):Bardzo imponuje mi, że jesteś moderatorem aż na dwóch forach internetowych

no i czytajmy ze zrozumieniem a bedzi elepiej. nie pisalem ze jestem modem na 2 forach tylko ze jestem adminem juz na drugim forum. zalozylem kiedys forum regionalne traktujace o tuningu ale z pewnych przyczyn zostalo one zamknete, a styl ktory stworzylem przenioslem na nowe forum o zasiegu ogolnopolskim. takze sam postawilem 2 fora i je administrowalem wiec pojecie jakies tam mam o regulaminach, uzytkownikach oraz pilnowaniu porzadku.
mam tylko nadzieje ze moja wypowiedz nie zostanie odebrana znowu jako atak ale jako motyw do jakiejsnormalnej dyskusji.
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez Brychu » środa, 23 stycznia 2008, 00:15

Zrozum: tu nie ma dyskusji - takie są zasady i koniec. Kropka.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez trance » środa, 23 stycznia 2008, 03:51

szatek92 napisał(a):Ja skomentuje krótko, Może powiedziane zbyt dosadnie ale ogólnie jeśli trzeba tak trzeba...

mam podobne zdanie jednak kilka spostrzeżeń

qualin napisał(a):kipi gowniarstwem troche z tego nowego regulaminu,

nazwałbym to raczej cwaniactwem

Brychu napisał(a):Czy to co napisałem jest jasne i zrozumiałe ?

Brychu napisał(a):nie ma dyskusji

sam sobie zaprzeczyłeś

Takie moje skromne spostrzeżenia...ale regulamin to regulamin, tyle z mojej strony
trance
Forum Clubber

Postprzez rulek » środa, 23 stycznia 2008, 08:14

A Wy dalej swoje, przeciez to nie jest zaden regulamin. Tak ciezko to skumac ???
rulek
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne