STS Tuning Show Bydgoszcz

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 16:40

MP napisał(a):
STELMI napisał(a):próba sprawnościowa była przygotowana raczej dla krótkich i małych aut, ale wygrało największe i najdłuższe - moje :mrgreen:

Na chali jest pare fajnych aut wartych obejżenia, są naprawdę warte obejżenia hostessy ;)
Cena za wstęp to parodia, przesada
Cena za żarcie przed halą też przesadzona, np Mirinda 0,5l 5zł :shock: Prawie jak nad morzem...

Wygrałeś, bo pewno Koziego nie było :P

Hehe no właśnie :mrgreen: Nie to, żeby umniejszac Stelmiemu ale w tym roku wogóle nie było praktycznie konkurencji co dobrze jeździ, az dziwne...
KOZI

Postprzez Fiveopac » niedziela, 9 września 2007, 16:42

--orzech-- napisał(a):foty tych dwoch laeczek pozujacych na zoltym peugeocie?

Tlenionka : Daria, wiek 22, 2letnia corka... hmmm MILF :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 17:11

hehe i poszukiwane foty wkleił ten co marudził, ze same zdjęcia hostess są a nie aut - wyszło szydło z worka :P , i jeszcze ma dokładne info o jednej, Five a czyje to dziecko? ;)
KOZI

Postprzez Fiveopac » niedziela, 9 września 2007, 17:14

Hehe, no marudzilem przestrasznie wręcz :P prawda jest taka, ze jak sie obejzalo takie kupy gowna jak dwa auta alpharda i cali lsd to od razu przechodzial chec na ogladanie aut....
KOZI napisał(a):Five a czyje to dziecko? ;)

Jak to czyje, twoje :D
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 17:17

Generalnie myślę, że impreza nie była najgorsza, wszyscy jak co roku marudzili przed, że napewno będzie to samo co co roku, że drogi wstep itp. ale moim zdaniem było kilka fajnych aut których wczesniej nie było i trzeba pamietac co co roku pisze, że my bardziej jestesmy obeznani z tuningiem niż grono ludzi do których tak naprawde ta impreza jest skierowana czyli zwykłych mieszkańców Bydgosczy, oni nie znaja tak jak my tych aut i to jest dla nich super ciekawe, a za wstep to normalne, że tzeba zapłacić, 10 zł to i tak chyba nie jeszcze najwięcej... Tak jak ktos pisał było dużo car-audio, mnie tez to zawsze nudziło ale tym razem nawet z checia popatrzyłem na zabudowy, posłuchałem dzwięku itp, może ten cały pozytywny odbiór imprezy z mojej strony a raczej napewno był przez hostessy o których chyba nie musze juz pisać... Męczyło tylko trochę, jak sobie spacerowaliśmy a one ciagle nas zaczepiały , żeby robic sobie z nami zdjęcia, nie Sokół?

PS.
Nie wiem czy wiecie ale Klaudia(ta mulatka) ma być w grudniowym Playboy'u...
KOZI

Postprzez Jarek104 » niedziela, 9 września 2007, 18:17

Kamil Wolski napisał(a):
maciej29 napisał(a):no to mata :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

popatrzcie blizej na te zdjecia.. Widzicie cos niepokojacego? Podpowiem.. ręka Koziego...
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Hys » niedziela, 9 września 2007, 18:50

kilka panienek znanych ale niech wreszcie ktoś wrzuci ich wszystkie fotki, tylko bez "kulturystów" :mrgreen:
Hys
User

Postprzez STELMI » niedziela, 9 września 2007, 19:54

MacMax napisał(a):Zwyciesk i pierwszy przejazd Stelmiego - KLIK Gratulacje :)
(sorry za jakosc ale strona zjadla filmik kompresja)

poproszę ten filmik na maila

Obrazek
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 20:37

Obrazek
KOZI

Postprzez FordOn » niedziela, 9 września 2007, 20:56

Buhahahhaa ale ci pojechal.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Stelmi musisz sie jeszcze troche nastarac zeby dorownac Koziemu :mrgreen:
FordOn
Forum Killer

Postprzez --orzech-- » niedziela, 9 września 2007, 21:03

"nie wiem po co ta kolejka ale chetnie postoje"

Obrazek
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 21:07

FordOn napisał(a):

Buhahahhaa ale ci pojechal.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Stelmi musisz sie jeszcze troche nastarac zeby dorownac Koziemu :mrgreen:

To nie jest zadne osiągnięcie, napewno jest na forum duzo osób które mają dużo więcej pucharów, ale skoro Stelmi sie juz tak chwali to tez zdjecie zrobiłem ;)
Jakby tak startowac w każdej możliwej imprezie to pewnie byłoby tego więcej...

Orzech to forum motoryzacyjne a co Ty tam za puchary za bodybuilding pokazujesz, ni ekażdy ma takie ciało jak Ty :(
Ostatnio edytowano niedziela, 9 września 2007, 21:14 przez KOZI, łącznie edytowano 1 raz
KOZI

Postprzez FordOn » niedziela, 9 września 2007, 21:12

KOZI napisał(a):
FordOn napisał(a):

To nie jest zadne osiągnięcie, napewno jest na forum duzo osób które mają dużo więcej pucharów, ale skoro Stelmi sie juz tak chwali to tez zdjecie zrobiłem ;)

No no wiadomo, ale jak by na to nie rzucac oka to wyszla nam tu zabawna sytuacja, ktora nie odejmuje zadnemu z Was :) Orzech tez ma mala wystawe pucharow i medali... :D
Ciekaw jestem jak by wygladala konfrontacja tych 3 aut na kartodromie na czas... :) moglo by byc wesolo :)
FordOn
Forum Killer

Postprzez GaRaż » niedziela, 9 września 2007, 21:14

kurde my nie mamy zdjecia wszystkich pucharkow :) hehe , ale jak ktos chce to moze zobaczyc tu :P
http://www.garazraceteam.pl/osiagniecia.html
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » niedziela, 9 września 2007, 21:15

FordOn napisał(a):
KOZI napisał(a):
FordOn napisał(a):

No no wiadomo, ale jak by na to nie rzucac oka to wyszla nam tu zabawna sytuacja, ktora nie odejmuje zadnemu z Was :) Orzech tez ma mala wystawe pucharow i medali... :D
Ciekaw jestem jak by wygladala konfrontacja tych 3 aut na kartodromie na czas... :) moglo by byc wesolo :)

Daj bóg kidyś sprawdzimy to w końcu.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne