moze mistrzostwa SRTB ??

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaRaż » niedziela, 15 lipca 2007, 15:28

Na przyszle zawody proponuje(tak jak wczesniej mowilem na kartach) ustalic sedziow. Zespol sedziowski bedzie skladal sie po jednym z przedstawicieli z kazdego zespolu minus oczywiscie te osoby ktore biora udzial akurat w wyscigu(sklad sedziowski bedzie sie zmienial i nie bedzie podejrzen o jakas stronniczosc) , dobrze by bylo jakby jeszcze byla jedna niezalezna osoba by zapewnic nieparzysta liczbe sedziow co pozwoli zachowac wiekszosciowy udzial w decyzji. Mysle ze tak bedzie najlepiej i nie bedzie wtedy zadnych pretensji.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » niedziela, 15 lipca 2007, 15:47

Bylo super. Nie obylo sie bez paru stluczek 8) ale ogolnie git. Replay jak naj bardziej :D
czkam na foto
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez Jarek104 » niedziela, 15 lipca 2007, 16:20

Było supr! Co prawda kilka zgrzytów, ale ogólnie bardzo miła atmosfera :)
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Pit » niedziela, 15 lipca 2007, 17:52

Jarek104 napisał(a):Co prawda kilka zgrzytów...

Następnym razem takim spotkaniom musi przyświecać idea -> TO jest tylko zabawa, wyścigi o "marchewkę" :mrgreen: Dawać fotki :D
486 KM, 530 Nm
1.3 0V
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez ArekBinek » niedziela, 15 lipca 2007, 18:34

Ojjj zabawa była przednia, co prawda ryba z jarkiem troche przeginali objeli taktyke demolka :P hehe
na stepnym razem bedzie trzeba za takie zachowanie dyskfalifikacje robic :P hehe
ArekBinek

Postprzez Marcyska86 » niedziela, 15 lipca 2007, 18:46

Mnie również się bardzo podobało poza "małymi" niesportowymi wyskokami niektórych zawodników.., ale co tam jak dla mnie najważniejsza była dobra zabawa, której mi nie zabrakło, nawet w drodze powrotnej do domku :mrgreen:

a to pare fotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano niedziela, 15 lipca 2007, 21:14 przez Marcyska86, łącznie edytowano 6 razy
Marcyska86

Postprzez Aniołek » niedziela, 15 lipca 2007, 20:09

FELIPE napisał(a):było grubo, Piotruś jeżdził wyłącznie bezkontaktowo, Five zaliczył trzy ostrzeżenia, Aniołek prawie rzucał kaskiem w rywala, Erdi i Kozi nierozłączni itp itd

Sławek czekamy na fotki :)

Hahaha , na prawde nie wiele zabrakło a kask by poleciał, a potem co by sie działo to by sie działo "RYJ NIE SZKLANKA"

Ogólnie było bardzo fajnie , nawet nie patrzac na wynik koncowy dzień uważam za bardzo udany i chetnie stawie sie jeszcze raz tylko na boga jezdzijcie fer ok. celowe wywalanie na bande jest najwiekszym przewinieniem które mozna zrobić w takich zawodach i powonno byc surowo karane, bo co innego jest przypadowe takie zdażenie a co innego z premedytacją, w piłce nożnej była by to po prostu czerwona kartka.

Marcysia , wiem że byłem czesciowo przyczyną tego że zrobiłas baczka ale naprawde miałem za mało czasu na ucieczke po tym jak przednim lewym kołem zachaczyłas o bande i postawiło Cie bokiem, a swoja drogą to wymiatasz jak cholera, kilku "męszczyzn" zebrało lanie od Ciebie --- szacunek.

Super finał po zakonczeniu ofocjanych jazd był najbardziej kozackim wyscigiem ze szystkich dla mnie ,walka o każdy centymetr toru była masakryczna zszedłem z gokarta zlany potem :shock:
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez Marcyska86 » niedziela, 15 lipca 2007, 20:22

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: DZIEKI WIELKIE ANIOŁKU :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen:
Aniołku... spoko nic się nie stało, nie gniewam sie za bączka, no bo nie ma o co tak na prawde...
fajnie było i tyle :mrgreen:
ale coponiektórzy najpierw bardzo dobitnie wytykają wine hamskiego wjeżdżania komuś w koła, ale sami jadą, jak jakieś oszołomy...

<<w tym przypadku licze na rewanż, ale tylko FIR PLAY!! >>

----->>a tak poza tym dzięki Wszystkim za fajną zabawe 8)
Marcyska86

Postprzez Jarek104 » niedziela, 15 lipca 2007, 20:41

ArekBinek napisał(a):Ojjj zabawa była przednia, co prawda ryba z jarkiem troche przeginali objeli taktyke demolka :P hehe
na stepnym razem bedzie trzeba za takie zachowanie dyskfalifikacje robic :P hehe

Jaka demolka, sedziowie nic nie mowili...
Przyznaj sie, ze nad kartem nie panowales :P Jestesmy z Rybą chyba jednymi z niewielu, którzy wyszli dzisiaj bez ostrzezen :D
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez ArekBinek » niedziela, 15 lipca 2007, 20:43

Dobra Jarek nastepnym razem licze na rewanz ale fir play.. hehe
najwazniejsze i tak ze była dobra zabawa :]]]
ArekBinek

Postprzez Brychu » niedziela, 15 lipca 2007, 23:29

Słyszałem o kilku przepychankach słownych i nie tylko. Jakieś szczegóły ? Bo aż mi się wierzyć nie chciało jak słuchałem jak się bawiło grono znajomych i kolegów.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » poniedziałek, 16 lipca 2007, 06:00

Demolka :?: mala stluczka i bedzie wypominanie do konca zycia ;) jeszcze raz sorry :P
Nastepnym razem bedzie lagodniej. :roll:
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez Marcyska86 » poniedziałek, 16 lipca 2007, 11:24

Ryba... oczywiście, że będzie wypominane :mrgreen: a poza tym to nie była "mała stłuczka" tylko działanie z premedytacją :) ale i tak zabawa suuuuuuper :mrgreen:

niektóży zabardzo brali sobie wygraną do serca i chcieli wygrać za wszelkącenę heheh a to nie było najważniejsze... oczywiscie bez zgrzytów się nie obyło...

Brychu następnym razem zapraszamy :mrgreen:
Marcyska86

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 16 lipca 2007, 13:25

spoko myjak bedziemynext time z brysiem w parze to nkt nas nie wyprzedzi... nie bedie tylem miejsca ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez MadRiderRaffi » poniedziałek, 16 lipca 2007, 13:25

Zabawa świetna w super atmosferze :D Kilka wypadków się zdarzyło aż mam siniaki na plecach :mrgreen: Replay jak najbardziej tylko musze sobie kogoś do pary znaleźć 8)
MadRiderRaffi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne