przez Kamil Wolski » sobota, 8 września 2007, 19:39
A co znasz ją? Czekam na pw z kontaktem, numerem telefonu oraz rozmiarem gatek
Na serio to faktycznie, nie wiele lasek na widok aparatu reagowała tak jak ona - od razu jakaś poza, coś, a inne stały, czasami nawet wstydziły się zerknąć w obiektyw .
przez Kamil Wolski » sobota, 8 września 2007, 19:58
Chłopie, spokojnie załapał się bo przecież stałem koło Ciebie jak jeździłeś (nie wiem czy poznałeś ). Właśnie obrabiam foty ale nie wiem czy wszystko dam radę dziś.
Ale które
Ostatnio edytowano niedziela, 9 września 2007, 18:10 przez Kamil Wolski, łącznie edytowano 2 razy
przez Kamil Wolski » sobota, 8 września 2007, 21:15
To może porozmawiajmy o szczególnych okazach imprezy Spasowanie zderzaka:
Proponuję zwrócić uwagę na "Emergancy Entrance" czyli lochę nad lewym reflektorem. Jest ona w celu zmniejszenia szkód podczas zderzenia z łosiem, gdyż w większości wypadków łoś wpada tą dziurą, i wypada gdzieś z tyłu - szkód brak.
Wróćmy do pięknych kobiet/dzieci:
Gdy to zobaczyłem, zgarbiłem się straszliwie, dotykając nieco czupryną o wykładzinę i gładząc swoją potylicę energicznym ruchem posuwistym zastanawiając się... "CO TO KURWA MA BYC" ?
Foto nie oddaje powagi sytuacji. Chłopak kilkukrotnie przybierał pozę "na lans" po czym zmienił się z kolegą... Niestety to przeżycie odcisnęło piętno na mojej psychice i nie wiem czy będę wstanie się z tego wygrzebać o własnych siłach.
Jak dla mnie pani pozujaca na tle transportera wygrywa - choc zdjecie nie oddaje wszystkiego 7 fotka (nie liczac zderzaka) - bardzo urocza.. ladne zalotne spojrzenie.
Ale ten koles wyjasnil wszystko Jak widac ten projekt generalnie go rozjebal... po calosci Spojrzalem na Kamila, a on wiedzial co robic - pstryk