Dziadek napisał(a):Widziałem trochę seryjnych M3, więc da się. A pewnie sporo ma zaniżone moce z powodu popularności przypadłości typu przepływki, vanosy srosy. To są te problemy z małymi wolnossakami, wszystko musi być sprawne 100%.
Dziadek napisał(a):Widziałem trochę seryjnych M3, więc da się. A pewnie sporo ma zaniżone moce z powodu popularności przypadłości typu przepływki, vanosy srosy. To są te problemy z małymi wolnossakami, wszystko musi być sprawne 100%.
GaRaż napisał(a):Dziadek napisał(a):Widziałem trochę seryjnych M3, więc da się. A pewnie sporo ma zaniżone moce z powodu popularności przypadłości typu przepływki, vanosy srosy. To są te problemy z małymi wolnossakami, wszystko musi być sprawne 100%.
no jak sie da to szukajcie, ja ogladalem tez Hondy i wszystko mnie sie zgadza , wyniki sa miarodajne a te modele Hondy co wiem z praktyki ze wychodza mniej niz seria tam tez tak pokazuja ze sa zanizone i dokladnie o tyle ile jest faktycznie. Nie sadze wiec iz wszystkie pomierzone tam M-ki sa popsute.
saron22 napisał(a):Dziadek napisał(a):Widziałem trochę seryjnych M3, więc da się. A pewnie sporo ma zaniżone moce z powodu popularności przypadłości typu przepływki, vanosy srosy. To są te problemy z małymi wolnossakami, wszystko musi być sprawne 100%.
Jestem podobnego zdania. Zadko kto wymienial w/w czesci na nowe ze wzgledu na kosmiczne ceny niektorych gratow i stad wg mnie bierze sie taka opinia. Ja osobiscie tez widzialem kilka wykresow i zaden nie mial tych 321 ale okolice 315 -317 byly.
Ile takie graty kosztują ?

Jarek napisał(a):Taniej było by kupić drugi silnik .

Dziadek napisał(a):Ta hamownia Waldka to też żadne cudo, samoróba. A prawdziwa MAHA to MAHA, co pół roku kalibrowana przez MAHA, sprawdzana itd itp. Bo tak to się odbywa w prawdziwych hamowniach. Waldka to może mierzyć różnice, ale za wykładnię to bym jej nie brał, sprawdziłem i mam takie zdanie, u Rumianka pomiar był znacznie bliżej niż u Waldka. Może do Wawy daleko, ale dla chcącego nic trudnego.

Dziadek napisał(a):Wybrał dość dawno, myślę że S2000 nie spełni jego oczekiwańZresztą sama ma/miała ogromny problem z nietrzymaniem parametrów