Illegal streetracers spot

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Illegal streetracers spot

Postprzez Brychu » wtorek, 6 marca 2007, 22:36

Dziś spontanicznie, po ciemku, kryjąc sie przed służbami mundurowymi odbyło się kilka lub kilkanaście pojedynków e30 325 vs. CRX VTEC. Trzeba uczciwie przyznać, że CRX jest szybszy, ale to z jaką łatwością e30 wchodzi w poślizg kontrolowany bardziej lub mniej jest piękne.

Aha, myślę że skrzynia kłowa załatwiłaby sprawę :lol: :lol: :lol:

Przed chwilą byłem z psem na spoacerze to słyszałem, że Kozi jeszcze gdzieś po fordonie pałuje CRXa :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Sokół. » wtorek, 6 marca 2007, 23:34

Szkoda Erdiego, ale Crx jest szybszy, nie ma bata, beti juz nie wykreci nic czym moglby pocisnac koziego.A szkoda:( Orzech jak tam odczucia z jazdy na podlodze?MOzna porownac z is-em?:)
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez ERDII » wtorek, 6 marca 2007, 23:37

no zgadza sie niestety ze beti jest wolniejsza. fakt mysle ze roznica jest minimalna ale niestety na korzysc hondy chodz mysle ze beti nie powiedziala (zamruczala) ostatniego slowa... :)
ERDII
Forum Clubber

Postprzez ERDII » wtorek, 6 marca 2007, 23:39

no sokol to jest ta Twoja BEEMA....??HEHE
ERDII
Forum Clubber

Postprzez Brychu » środa, 7 marca 2007, 00:22

Piona by wyjaśniła :D
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » środa, 7 marca 2007, 01:51

ja piona by wyjasniła ;)
nie ma co sciemniac moj iesik to takie przedszkole w porownaniu do 2.5 erdiego... no coż nic tylko oszczedzac....
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez KOZI » środa, 7 marca 2007, 23:24

--orzech-- napisał(a):nie ma co sciemniac moj iesik to takie przedszkole w porownaniu do 2.5 erdiego...

Czyli tak samo jak jego 2.5 do mojego vteca:)
A tak serio to wkońcu udało się wczoraj skonfrontować na spokojnie dwie bestie:) Crx okazał się jednak szybszy pomimo specjalnego przygotowania bmwe(kierowca Maciej wyjął ze środka wszystko nawet wykładzinę i schowek a ja tym razem miałem kompletne wnetrze nawet z ciężką pompką do koła) :lol: No ale żeby nie było że Erdiego 325 jest całkiem do kitu to napiszę, że z wieloma sie ścigałem autami i jedo bmka jest jednym z szybszych aut jakie PRÓBOWAŁY dojść crxa :lol: No i ma tył napęd to można sie pobawić więc podsumowując gdyby nie to, że jest taka wolna to byłaby fajna :mrgreen:
PS.
Chyba dla tego Pan Bóg dał bmką tył napęd - na pocieszenie ;)
KOZI

Postprzez --orzech-- » środa, 7 marca 2007, 23:34

wiec powiem Ci krotko kozinko...
dziś miałem przyjemność przejechania się jako pasazer bmw e30 z silnikiem o pojemności
3.0l - pochodzącym z e46! moc po modyfikacjach 260KM !!!!!!!!!!!
odczuwa sie cisze spokój po odpaleniu... ale w momencie naduszenie pedalu gazu auto zmienia sie w potwora zamiatajacego tylem do 3 biegu... to w jaki sposób wpada w kontrolowany poslizg to poezja... fak przod jest ciezki ale ta moc wszystko koryguje ;)
jak znajde chwile to wkleje fotki...
to e30 to typowa seria... niczym sie nie wyroznia procz piast na 5 srób... e30 ma piasty na 4 sruby...(wyjatek m3 e30 )... a tak to typowy zlom z zewnatrz i nawet we wnatrz... ale to o pod maska zabija..
w wawie jest juz 6 takich aut... 4 byly w jednym miejscu ;) w orzechowym raju...
--orzech--
srtb crew

Postprzez --orzech-- » środa, 7 marca 2007, 23:36

zrobie wszysto co w mojejmocy aby zjewili sie nim na festiwalu... bedzie okazja sprawdzic go znaszymi bydgosimi osiagnieciami... ;)
--orzech--
srtb crew

Postprzez qrax » czwartek, 8 marca 2007, 15:52

CRX jest szybczy niz 325 - niech sobie będzie :mrgreen: Kto ma betke ten wie ze 325 ma dość mocy do zabawy na którą crx moze sobie tylko popatrzec 8)
qrax
Super user

Postprzez ZyZZyX » czwartek, 8 marca 2007, 16:57

qrax napisał(a):Kto ma betke ten wie ze 325 ma dość mocy do zabawy na którą crx moze sobie tylko popatrzec 8)

Mocy moze i ma wiecej niz seria crx ale tu bardziej chodzi o mase obu pojazdów i stosunek mocy do wagi. Dltago slabszy crx jest szybszy od mocniejszej pancernej beemki, sam sie kiedys o tym przekonalem ;/
ZyZZyX
User

Postprzez qrax » czwartek, 8 marca 2007, 17:23

zgodze sie, wiem bo sam mam pancerwagena i swoje wazy, ale crxem mozesz jechac tylko do przodu a beemką sami wiecie - masz nyse wiec wiesz o co kaman :D
qrax
Super user

Postprzez ZyZZyX » czwartek, 8 marca 2007, 17:50

No jesli chodzi o tyl naped to wiadomo :D to jest przewaga nad wszystkimi autami :D:D bo zawsze mozna pojechac bokiem a nie przodem
ZyZZyX
User

Postprzez ERDII » czwartek, 8 marca 2007, 19:53

qrax napisał(a):CRX jest szybczy niz 325 - niech sobie będzie Kto ma betke ten wie ze 325 ma dość mocy do zabawy na którą crx moze sobie tylko popatrzec

no ok, ale w innym miejscu, o troche innej nawierzchni, dwa wyscigi 325 byla szybsza. na drugiej prostej byla troche wolniejsza, ale bylo to moze pol samochodu. musze popracowac nad jej trakcja gdyz teraz jadac na drugim biegu bez sprzegla daje gazu i odrazu idzie bokiem mimo opon 225. Chyba przesadzilem z odchudzeniem beti a szczegolnie tylu. pozatym minusem bmw jest odciecie w okolicy 6tys obr., gdzie v-tec kreci do 8,3obr..nalezy takze wspomniec o starej konstrukcji i karoserii jak i silnika. Ale i tak mysle ze beti daje super rade.koziego crx przeciez nie jest z pierwszej lapanki mysle jednym z szybszych nawet w swoim v-tecowym gronie.

co do zabawy to rzeczywiscie beti jest 100razy lepsza...i nie ma dzwieku 4cylindrowej kosiarki...
ERDII
Forum Clubber

Postprzez pitol » czwartek, 8 marca 2007, 20:29

E30 jest zaje6iste w człon auto, a to z silnikiem od E46 to musi wymiatać w h... i jeszcze więcej. Ja pierdacze, ale sie zbulwersowałem. Jakby było mnie stać to bankowo bym coś takiego ze zaje6ał, ale że CRX pali mi 6 litrów na spokojnie, to gdzie tu do ( z pewnością ) około 12 litrów beemki. Znasz koszt tego swapa silnik+skrzynia+pierdolniki z robotą ?
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Następna strona

Powrót do Ogólne