odmowa przyjęcia mandatu - rozprawa

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » sobota, 19 marca 2011, 18:10

saron22 napisał(a):uwazam ze masz racje ze powinni zatrzymywac zarowno za jazde na przeciwmgielnych (nie zatrzymuja bo nie ma przyrzadu ktorym mozna stwierdzic czy przejrzystkosc powietrza jest wieksza niz 50 m czy nie) jak i za jazde na zle ustawionych swiatlach mijania (nie wiem czemu nie zatrzymuja), za ksenony samorobki (byla o tym dyskusja i wywnioskowalem z niej ze ci to nie przeszkadza), niebieskie diody zamiast postojowek, wydechy znacznie przekraczajace dopuszczalna glosnosc, przyciemnione przednie szyby, lyse opony, opony bez homologacji itp itd. Tez mnie wkurwia ze uparli sie jak cepy jedynie na predkosc. Odnosnie Q7 nie bede dyskutowal bo nie znam zagadnienia. Prawdopodobnie skoro Q7 dostalo europejska homologacje to polska rowniez dostalo (podobnie bylo z FABRYCZNYMI ksenonami pare lat temu ktorych barwa nie byla zgodna z polskimi przepisami poniewaz przednie swiatla wg przepisow powinny miec kolor bialy albo zolty selektywny a jak wszyscy wiemy barwa ksenonu wpada w niebieski)

Ale proszę cię, za wydechy zabierają dowody, jakoś im przyrząd typu UCHO wystarcza, przepuszczalność szyb też OKIEM mierzą (mi zmierzyli).Łapią za co im wygodnie, dlatego nie mam zamiaru się z tym zgadzać, że selektywnie sobie wybierają za co karać, oni nie są żadną władzą, są jedynie końcówką, która powinna wykonywać polecenia i egzekwować wszystkie przepisy.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne