ravestation napisał(a):it's only matter of time and
money 
Kasa i czas jak najbardziej. Z tym, że im więcej kasy tym mniej czasu potrzeba

Ja bym dorzucił jeszcze trochę intuicji i umiejętność wyciągania właściwych wniosków :]
weede napisał(a):Lukster kupił dużo kartonu, troche trytyek i poczytał pare pudelków - i zobaczcie jak wysoko

A na przyszly sezon pewnie pójdzie pare miejsc do góry, bo pare modów jeszcze weszło.
Plany są, marzenia, ambicje. Jak wyjdzie zobaczymy. Mam nadzieję utrzymać pozycję najszybszego FWD w mieście i zostawić za plecami kilka awd
STELMI napisał(a):Weede, byś się postarał i do każdego auta zdjęcie dorzucił

Najbardziej ciekawi mnie ostatnie miejsce i golf mk1
MkI z motorem z audi TT 1,8t, jakieś 320KM totalna wydmuszka z kółkami dojazdowymi na tylnej osi. Raczej drag niż street

Piotruś napisał(a):Wszyscy pukali się po łbie, że chce dmuchać ZE, co na wszelakich forach branżowych za oceanem było traktowane jako pomysł bardzo odważny

Oby tylko transmisja, którą Luki ma zamiar zaaplikować nie podzieliła losu poprzednich.
Sam w to wierzyłem dopóki nie zacząłem czytać for z juesej, tam dmuchanie w klze to żadne halo

Trójeczka z australii już leży na cle. Oby wytrzymała trudy sezonu i podbicie boosta o 0,3bar tak jak planuję
--orzech-- napisał(a):mysle ze zle nasze forum nie wypada jezeli chodzi o fury....wiec nie ma co sie spuszczac i plakac...
Oczywiście, że nie. Mało tego, możecie się poszczycić jedynym na skalę kraju kierowcy, który 1/4mili robi bokiem
dave napisał(a):no tak ale kozi w swojej klasie jednak robi tam robote, aniolek wypada calkiem spoko, w dieslu tez nie mialem konkurencji ale trzeba miec sie na bacznosci

mysle ze na tak skromna w porownaniu z SRT ekipe wypadamy dobrze

kozi i twój kaszlak jeszcze dłuuuugo będzie nie do wyjęcia na pomorzu w swojej klasie