Street Wars 2009

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Street Wars 2009

Postprzez Fiveopac » środa, 1 lipca 2009, 14:50

Street Wars 2009 - będzie to druga edycja legalnych wyścigów ulicznych tym razem połączona z Otwartym Pucharem Polski WST. Miejsce imprezy to al. Szumana (tak jak w tamtym roku) natomiast park maszyn będzie zlokalizowany naterenie szkoły OSWIIZ przy ulicy Artylerjskiej. Impreza będzie składać się z dwóch części. Część pierwsza wyścigów, która zacznie się mniej więcej o godzinie 17-tej, ma charakter luźnych wyścigów na trasie 1/8 mili(z pomiarem czasu przejazdu) wg klas i oczywiście z przewidzianymi nagrodami. Druga część imprezy to wyścigi Otwartego Pucharu Polski. Będą tu startować samochody jak również motocykle pogrupowane w klasach. Starty będą się liczyły w ogólnej punktacji Otwartego Pucharu Polski.

:arrow: http://rng.pl/strona/sw09.html

Kto spontanicznie wybiera sie z silna reprezentacja w liczbie dwóch tubylców? Moze ktos z TRN ma tez ochote na wycieczke? Zapisywac sie szybko, bo jeszcze tylko 3 dni 8)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez rumianko » czwartek, 2 lipca 2009, 00:24

dla mnie te 1/8 mili kompletnie dyskwalifikuje ta impreze, niestety ale tylko auta 4x4 beda miały swietnie czasy i szanse na win, RWD bedzie juz pokrzywdzona a co do FWD to juz masakra.

nie bez powodu ktos wymyslił 1/4 zeby kazdego zadowolic.
chip tuning/hamownia/fap/dpf_off/indywidualne programy każdy silnik z T
https://www.facebook.com/pages/Brk-Tuning/1431232843778695?ref=ts&fref=ts
rumianko
Frequent User

Postprzez Mav » czwartek, 2 lipca 2009, 06:31

Tak dla ścisłości, 1/4 ktoś wymyślił, bo tyle ma standartowa odległość pomiędzy przecznicami w USA.
Co do reszty, masz rację, a nie ma podziału AWD/FWD/RWD?

BTW, nigdy wszystkich nie zadowolisz. Auta z wielkimi jak wiadra turbinami wolały by się ścigać na 1/2 mili
Mav

Postprzez dave » czwartek, 2 lipca 2009, 07:43

ja nie jade na 100% :( za duzo tego, czasu nie mam :(
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » czwartek, 2 lipca 2009, 19:58

dave, qwa nienawidze cie :roll: zostawiasz mnie samego na lodzie :x w takim razie tez olewam temat, zamykam temat w pizdu.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Powrót do Ogólne