Wojna Północ-Południe

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez wlodek » wtorek, 9 września 2008, 17:21

Witam sedecznie,

Chciałbym w imieniu organizatorów STS Tuning-Show bardzo serdecznie podziękować Wszystkim Uczestnikom WOJNY PP i MP Car Audio za udział w STS Tuning-Show w Bydgoszczy: Organizatorom Wojny: firmom DEPEND i QLU, ale także PASCA, jego członkom i nade wszystko sędziom i zawodnikom, którzy brali udział w obu tych wydarzeniach.
No i ekipie Wojny w sposób szczególny - bo zrobili z finału prawdziwy show. Nazwisk nie wymieniam, bo za chwilę usłyszycie o Nich w Hollywood, a teraz możecie je zobaczyć na www.wojnapp.pl
Mam nadzieję, że będziecie Wszyscy miło wspominali pobyt w Bydgoszczy nie tylko w tym roku, ale także w latach następnych.
Z niedoróbek organizacyjnych (klima itp.) będę się tłumaczył w następnych postach, bo teraz chyba nie wypada.

Tym bardziej więc jeszcze raz dziękuję i wszystkim uczestnikom - gratuluję.

i pozdrawiam

Włodzimierz Piotrowski
Centrum Targowe Pomorza i Kujaw
Bydgoszcz

Postprzez KOZI » wtorek, 9 września 2008, 22:59

dave napisał(a):
KOZI napisał(a):;]no to ładnie, przyjemne to, że ktoś docienia kogoś pracę, szkoda tylko, że jak ludzie wydają grubą kasę na modyfikacje mechaniczne co teoretycznie "trudniejsze" jest czy nie wiem jak by to powiedzieć "bardziej zaawansowane" niż modyfikacje tylko stylistyczne to nie ma wtedy praktycznie żadnych nagród na zawodach, ewentualnie beznadziejne pucharki za 5 zł.
kozi na ostatnich w sezonie Rykach sa zawsze jakies tam nagrody. za czolowe miejsca jakies oleje, darmowe chipowanie, pomiary na hamowni i inne duperele. przynajmniej w zeszlym sezonie tak bylo ;)

no ale to napewno dla tych którzy są pierwsi czy tam w pierwszej trójce ze wszystkich pięciu eliminacji więc po całym roku jeżdzenia na zawody wygrac olej i to pewnie jakiś którego i tak się nie uzyje to chyba bez szału:) Mogliby chociaż jakiś komplet opon dać! A odnośnie darmowych pomiarów na hamowni to też dostałem... Ale pewnie i tak nikt z tego nie korzysta bo większośc ludzi nie bedzie jechała ileś set km, żeby się schamować...
KOZI

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 11 września 2008, 23:03

Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » piątek, 12 września 2008, 13:39

nie było mnie tam ale sądząc po zakresie modyfikacji i nakładzie pracy chyba zasłuzona wygrana...
KOZI

Postprzez Cassel » piątek, 12 września 2008, 17:11

Cassel

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne