Pochwały pani Ludmiły dla bydgoskich firm tuningowych

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaceK » poniedziałek, 10 września 2007, 13:06

ja jestem wszoku bo sam oddawalem auto (tapicerke do auto-makera) i nie mam zadnych zastrzezen... dogadanie sie na termin odbioru i oddalem tapicerki i wszystko jest pieknie zrobione wsumie... zainteresowanym moge pokazac zdjecia. jeszcze kilka dni temu obszywalem siedzenia alcantara i podsufit i tez wszystko ladnie... pozatym nie tylko moje auto bylo m.in honda accord , bmw z kijowskiej , bravo z kijowskiej , pewnie kilka aut z max

dlatego powiem ze nie wiem musieli jakos dziwnie trafic bo ja wsumie poza tym ze np przeciagnelo sie kilka dni odbior (chodz i tak bylo bardzo w szybkim terminie zrobione) to nie mam zastrzezen do auto-makera i polecam go... co do lakiernika to mialem zderzak lakierowany w 24h mi zrobili bo potrzebowalem pilnie i bez problemu. zaczeli robic aerografy na autach (maska z golfa z eopoki lodowcowej zrobiona+motor) i powiem ze tez ladnie im wyszlo to bardzo. teraz kolejne 3 democary beda robione i jak ktos to sam zobaczy tro stwierdzi ze naprawde dobrze to robia.

to jest tylko i wylacznie moje zdanie dot auto-makera i moje doznania z ta firma sa pozytywne..
GaceK

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne